“Мені 9, а не 39”: Остапчук похизувався, як Полтавська робила йому сюрпризи – Горняк так не переймалася

Знаменитий український шоумен Володимир Остапчук продовжує ділитися щасливими моментами зі свого дня народження та розповів, як молода дружина Катерина Полтавська дивувала його протягом всього дня.

27 вересня український телеведучий Володимир Остапчук зустрів своє 39-річчя, однак ще й досі продовжує ділитися кадрами з того дня та дякувати коханій за незабутнє свято. До слова, спочатку молода дружина зняла номер в столичному готелі, аби парочка змогла зустріти свято не в стінах квартири. Далі дівчина, не дочекавшись ранку, опівночі принесла коханому святковий торт та подарунок – новенький айфон.

Володимир Остапчук не приховував свого здивування, адже зазвичай такий подарунок жінки отримують від чоловіків. Знаменитість продовжив ділитися деталями святкування свого дня народження та показав, як дружина не втомлювалася його дивувати.

Остапчук похизувався, як Полтавська робила йому сюрпризи

Шоумен зізнався, що останні сім років звик працювати на свій день народження, тому цього разу Катерина сказала, що весь день буде присвячений лише йому. Спочатку парочка відправилася розслабитися на масаж, а далі після такого хорошого відпочинку, вони додали до свого спектра емоцій трішки екстриму. Володимиру дуже сподобалося і в цей момент він відчував себе не на 39 років, а на 9:

“Я традиційно останні 7 років працюю у свій День народження. Тому, Катя сказала, що сьогодні зробить день для мене. Ось на масаж прийшли. Далі привела на картинг. Мені так подобається, наче мені 9, а не 39”.

Остапчук похизувався, як Полтавська робила йому сюрпризи

Нагадаємо, що телеведучий Володимир Остапчук 26 вересня вперше публічно з’явився на світському заході з 23-річною дружиною Катериною Полтавською на музичній премії MUZVAR AWARDS 2023, а потім вони поїхали зустрічати 39-річчя шоумена до готелю.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.