Були знайомі парами і збиралися чекати до 18-річчя дітей: Марічка Падалко зізналася у стосунках з росіянином

Відома українська телеведуча, Марічка Падалко, вже понад 10 років знаходиться у шлюбі з журналістом Єгором Соболєвим. Падалко розповіла неочікувані деталі знайомства з чоловіком.

Український журналіст та політик Єгор Соболєв, що народився в росії, познайомився з Марічкою Падалко вже близько 20 років тому. На той час у них були свої сім’ї, Соболєв з колишньою дружиною навіть мав спільну доньку Алісу.

Історія знайомства

У інтерв’ю для радіоведучого Слави Дьоміна, Марічка поділилась детальною історією знайомства зі своїм теперішнім чоловіком Єгором Соболєвим.

Марічка Падалко розповіла про стосунки з росіянином
Марічка Падалко розповіла про стосунки з росіянином

Падалко була одружена з іншим чоловіком. За словами телеведучої, у них з коханим не було машини, тому Єгор з дружиною та донькою підвозили їх на спільну вечірку до Андрія Шевченка. Так вони вперше і познайомились.

Марічка зізнається, що спочатку її увагу привернула маленька Аліса, а тільки тоді вона помітила майбутнього обранця.

Про доньку та колишню дружину Соболєва

Надалі Падалко з падчеркою Алісою була в хороших стосунках, бо за її словами, одразу намагалась зловити якийсь контакт. Про колишню дружину Соболєва телеведуча також відгукується позитивно.

“Кажуть, що дружини колишніх не бувають хорошими, але в мене той випадок, коли вони бувають хорошими”, – ділиться телеведуча.

Для Єгора Соболєва розлучення було надзвичайно складним рішенням. В нього був свій план. Журналіст хотів, щоб Падалко народила дитину від свого чоловіка, дочекалась доки їй та доньці Єгора виповниться 18 і лише тоді розлучитись та одружитись.

Марічка Падалко розповіла про стосунки з росіянином

Марічка згадує історію з телефонним дзвінком, якось їй поступив вхідний виклик від Єгора. Чоловік розповів їй про трансляцію одруження принца Чарльза та Камілли. Хоч у багатьох людей, на той, час ця подія викликала негатив, Соболєв відчував щось особливе.

“Знаєш, я вірю, що ми теж дочекаємось, що наше кохання переживе все і ми возз’єднаємось, а зараз ми маємо бути відповідальними”, – пригадує Падалко слова майбутнього чоловіка.

У 2010 році пара одружилась. Журналісти мають трьох спільних дітей та щасливу родину.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.