Каменських, Матвєєва та Камалія виразили слова вдячності: вітання з Днем захисників від українських зірок

Українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва 1 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці. Українські зірки долучилися до привітань.

День захисників і захисниць України – це державне свято, започатковане у 2014 році. Зазвичай його відмічали в 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці. Проте, цього року через реформу церковного календаря свято перенесли та відзначають 1 жовтня.

Це свято було встановлено з метою вшанування та відзначення всіх, хто бореться за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Це важливе національне свято, що відзначає героїзм та відданість військових, які беруть участь в кровопролитній війні росії проти України. Сьогодні ранок кожного українця почався з масштабної хвилини мовчання в пам’ять про загиблих воїнів.

До привітань героям долучились українські медіа та знаменитості. Вони щиро висловлюють вдячність на повагу до кожного воїна, що боронить нашу державу.

“Вітаю зі святом, наші захисники і захисниці! Хай Матінка Божа оберігає вас своїм покровом! Молюсь, як і кожен українець, про найголовніше” – написала Камалія.

Зірки привітали військових України з професійним святом
Зірки привітали військових України з професійним святом

“День Захисників України! На зараз доля України така, що день захисників щодня, з безмежною вдячністю нашим героям! Підтримуючи українських воїнів сьогодні маємо зміцнювати побажання та натхненні слова подяки ДОНАТАМИ. Бо потреби захисників це й наші потреби. А їх дуже багато!” – написала Надія Матвєєва.

Зірки привітали військових України з професійним святом
Зірки привітали військових України з професійним святом

“Немає тих слів і тих почуттів, які б висловили вдячність за все те, що ви робите заради України і заради кожного з нас! Ми в неймовірному боргу перед кожним з вас” – привітала Катерина Осадча

“В цей день хочу привітати всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі та хоробрі. І ми впевнені, що завдяки таким Героям і Героїням, як Ви, нас точно чекає Перемога!”, – висловила слова вдячності Каменських.

Ми дякуємо захисникам та захисницям кожен день, пишаємося їхньою сміливістю та молимося за їх життя. Пишаємося волею та нескореністю українського народу. Слава Україні! Героям слава!

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.