Залишив з купою проблем: Маша Єфросиніна вперше розповіла про рішення її чоловіка покинути родину

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна дала ексклюзивний коментар стосовно рішення її коханого чоловіка Тимура піти на війну та захищати Батьківщину.

Одразу після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що чоловік Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв вирішив захищати Батьківщину та покинув сім’ю заради передової. Знаменитість дуже важко сприйняла дану новину і варто відмітити, що в їхній родині настала тривала криза, про яку зірка відкрито час від часу говорить.

Звичайно, Тимур як і інші військові доволі рідко буває вдома, адже вихідних не так багато і попри благородність та сміливість свого благовірного, Маша Єфросиніна також бачить в ньому серйозні зміни, що відбуваються і вона намагається до них звикнути, хоча це для неї дуже болісно.

Маша Єфросиніна на тлі всіх подій забула про річницю знайомства зі своїм чоловіком Хромаєвим
Маша Єфросиніна вперше розповіла про рішення її чоловіка

Маша Єфросиніна вперше розповіла про рішення її чоловіка

Нещодавно телеведуча розповіла і про те, наскільки важким для неї було усвідомлення нової реальності, в якій її чоловік покидає родину. Відповідну публікацію можна знайти на особистій сторінці Маші соціальній мережі Instagram.

“Як я злилася, ображалася на тебе, що залишаєш мене саму, з дітьми, з купою проблем і труднощів, з заробітками. Як страждала, що не порадився зі мною… Як плакала”

Втім, зірка зізналася, що намагається зрозуміти позицію свого коханого.

“Я не розумію, що ще зараз може бути для мене важливішим, ніж зробити все, що в моїх силах. Діти колись мене зрозуміють. Ти теж”. Тоді я злилася, але всередині насправді пишалася тобою”

Варто відзначити, що в родині є двоє дітей: доросла дочка та маленький син. Після 24 лютого Маша була вимушена евакуюватися з ними за кордон і перебувала в Європі декілька місяців, після чого прийняла рішення повернутися.

Зірка активно брала і бере участь в інформаційній боротьбі проти ворога, за що нещодавно навіть була умовно засуджена російським судом. Реакція телеведучої була безцінна, адже це свого роду підтвердження того, що вона нанесла шкоду репутації країни-окупанта.

Тим часом її чоловік Тимур веде непублічний образ життя, не дає жодних коментарів і єдині новини, які можна про нього отримати — це повідомлення Єфросиніної. Також зірка часто обговорює стосунки з чоловіком з Олею Поляковою в рамках їхнього шоу на YouTube.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.