Зірка ТСН Марічка Падалко розсекретила справжню причину свого розлучення: “Цікавить один чоловік”

Телеведуча Марічка Падалко відверто розповіла про особисте життя. Зірка розсекретила деталі свого першого шлюбу та навіть поділилась планами про народження четвертої дитини.

У вересні цього року, відома українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко з’явилась у інтерв’ю для YouTube каналу радіоведучого Слави Дьоміна.

У розмові з ютубером, Падалко вперше вирішила відкритись та відверто поговорити про деталі особистого життя.

Перший шлюб

Марічка розповіла, що стосунки з першим чоловіком зародились ще коли дівчині було 14 років. Та попри такий юний вік, пара будувала спільне майбутнє протягом 15 років. Не зважаючи на тривалий час перебування у шлюбі, пара не мала дітей. Можливо, саме відсутність малечі від ексчоловіка повпливала на таке нелегке рішення, як розлучення.

Другий шлюб

Вперше про розрив стосунків телеведуча заговорила у 2005 році. А вже у 2010, Марічка Падалко вийшла заміж за журналіста і колишнього нардепа Єгора Соболєва. Зараз подружжя виховує трьох спільних дітей-підлітків. Це 16-річний син Михайло та дві доньки, 14-річна Марія та 13-річна Катерина. Також Падалко має 20-річну падчерку Алісу від попереднього шлюбу Соболєва.

Марічка Падалко розсекретила справжню причину свого розлучення
Марічка Падалко розсекретила справжню причину свого розлучення

Знайомство з майбутнім обранцем

Знайомство двох журналістів відбулося, коли обоє ще були в різних шлюбах. Вони зустрілись на спільній вечірці у Андрія Шевченка і з того часу почали спілкуватись парами. Згодом Падалко та Соболєв збагнули, що мають почуття одне до одного, проте розлучатись зі своєю дружиною Єгор не квапився. Він не хотів руйнувати стосунки із донькою Алісою.

Врешті Марічка Падалко та Єгор Соболєв побрались. Зараз вони щасливі, що мають таку чудову багатодітну родину. Ведуча навіть зізнавалась, що розглядала можливість народження четвертої дитини. Проте чоловік, що зараз боронить Україну на фронті, відговорив її від такої ідеї. Соболєв стверджує, що наразі їм потрібно зосередитися на вихованні трьох дітей.

Схожі статті

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.