Діва Монро показала реальний вигляд Насті Каменських: вагітний живіт у дружини Потапа аж “випирає” (ФОТО)

Невгамовна Монро зняла та опублікувала в Мережу виступ Насті Каменських на премії "Музвар 2023". Глядачів шокував зовнішній вигляд української поп-діви, коментарі переповнені негативними відгуками.

Нещодавно, 26 вересня у Жовтневому палаці відбулась церемонія нагородження українських музичних виконавців – MUZVAR AWARDS 2023. Запрошеними гостями були усі причетні до українського шоубізу.

Відомі телеведучі, шоумени, виконавці, автори пісень, продюсери та інші зірки красувались на зеленій доріжці перед камерами у брендових нарядах.

Не обійшлось і без Насті Каменських, що вразила шанувальників фасоном сукні. Артистка відвідала дійство не зі своїм чоловіком Потапом, а у супроводі співачки Катерини Гуменюк, з якою нещодавно випустила новий спільний трек під назвою “Сяйво”.

Монро показала реальний вигляд Насті Каменських
Монро показала реальний вигляд Насті Каменських

Артистки разом позували для фото. Каменських у чорному платті з жакетом, тоді як колишня Ассоль обрала білий костюм із золотими кільцями.

Дійство продовжилось у концертному залі, тут відбулось музичне шоу, в якому брали участь найяскравіші українські селебриті. Серед запрошених гостей, в залі була й блогерка, а в минулому травесті-діва, Невгамовна Монро. Артистка ділилась враженнями зі своєю аудиторією у телеграм-каналі. Декілька виступів Монро зняла на відео та опублікувала у своїй телеграм-спільноті.

Дует Каменських з Гуменюк не став виключенням.

“Мерая і Уітні”, – підписала відео блогерка та порівняла жінок з відомими співачками світового масштабу.

Монро показала реальний вигляд Насті Каменських
Монро показала реальний вигляд Насті Каменських

Підписники одразу ж відреагували на зовнішній вигляд Каменських:

“Після цього відео НК звільнила своїх стилістів”

“Настя погладшала”

“Я трохи випала з життя. Настя була меншою”

Попри негатив, знайшлись і ті, хто підтримали зірку:

“Давайте своє відношення до артиста не висловлювати через бодішеймінг… Яка в неї фігура, не сприяє на те яка вона людина чи співачка!!!”

Цей вихід Насті Каменських знову викликав хвилю зацікавлення до своєї ваги, а стигма вагітної, продовжує переслідувати артистку вже більше десяти років музичної кар’єри.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?