“Прийняв рішення”. 11-річний син Ксенії Мішиної виконав трюк на висоті: акторка не стримує своїх емоцій

Відома українська співачка Ксенія Мішина вперше розповіла про те, через який фантастичний досвід пройшов її маленький син Платон. Про що йде мова?

Як відомо, Ксенія Мішина йшла до своєї мрії доволі довго. Батьки зірки наполягали на тому, щоб вона отримала професію, яка, за їхньою думкою більш серйозна і немає жодного зв’язку з творчістю. Майбутня зірка послухалася, але вже через декілька років зрозуміла, що присвятить своє життя саме театру.

Попри зневіру рідних і навіть коханих чоловіків, Ксенія досягла висот, і стала ледь не найвідомішою українською акторкою. Особливо чіпляє увагу глядачів її неймовірна краса та аристократичність в рухах та поглядах.

Син Ксенії Мішиної виконав небезпечний трюк

Екс-холостячка Ксенія Мішина продемонструвала свою тонесеньку талію
Син Ксенії Мішиної виконав небезпечний трюк

Не дивно, що її єдиний син Платон вирішив піти по стопах матері, адже спостерігаючи за нею, він зміг скласти правильне враження про дану професію та усі підводні камені, які на нього чекають. Ба більше, дитина виявилася неабияк підготовленою до знімального процесу.

Так, нещодавно Ксенія повідомила, що її спадкоємець вперше буде зніматися у серіалі. Йому дісталася роль хлопчика кримського татарина на ім’я Фікрет. В одній зі сцен дитина має стрибнути з другого поверху через вікно.

Син Ксенії Мішиної виконав небезпечний трюк

Одинадцятирічний актор прийняв рішення, що виконає трюк самостійно, без допомоги каскадера. Хлопчик спочатку потренувався з більш маленьких відстаней, а пізніше реалізував задумку режисера. При цьому уся команда дуже нервувала, але Ксенія Мішина була впевнена в своєму синові.

Цікаво, що акторка має доволі сучасний підхід до виховання. Мішина говорить, що уникнути дитячих травм їй не вдасться, навіть якщо вона буде ідеальною матір’ю. Втім, вона готова допомагати сину та навчити його звертатися з проблемами до психолога, щоб пропрацювати ці моменти.

Платон росте дійсно дуже свідомим хлопчиком, не боїться публіки, дуже відкритий та харизматичний. Мама завжди його підтримує та надихає на рух вперед, тому блискуче майбутнє йому забезпечене. Навіть якщо він зрозуміє, що акторська діяльність не для нього, світ великий, а вибір широкий.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.