Українська француженка з МастерШеф-12 Таня Штайнбрунн показала свій ресторан у Франції: без пафосу та глянцю

Учасниця нового сезону "МастерШеф", Тетяна Штайнбрунн, поділилась світлинами свого ресторану у Франції. У Instagram, жінка привідкрила завісу робочого процесу та продемонструвала кілька страв.

У вересні цього року відбулась прем’єра 12 сезону кулінарного шоу “МастерШеф”. Традиційно в першій серії глядачам представили усіх претендентів на участь. За результатами кастингу, у 20-ку кращих увійшла 41-річна Тетяна Штайнбрунн.

Під час презентації своєї страви суддям, жінка трішки розповіла про своє життя та діяльність у Франції. Тетяна народилась в Україні, проте вже понад 6 років проживає у французькому містечку Вісембург разом із чоловіком та донькою.

Таня зустрілась з майбутнім обранцем завдяки Інтернет-платформі для знайомств. Жінка зізнається:

“З чоловіками мені щастить, у мене в Україні був найкращий чоловік, а зараз в мене ще кращий (француз)”

Учасниця МастерШеф-12 показала власний ресторан у Франції
Учасниця МастерШеф-12 показала власний ресторан у Франції

Як виявилось згодом, обранець Тетяни займається ресторанним бізнесом. Він є власником закладу “la Rose”, що спеціалізується на традиційній ельзаській кухні. Учасниця “МастерШеф” розповіла про свої обов’язки. Штайнбрунн відповідає за візуал ресторану, займається декором, регулює процеси в роботі персоналу та контролює швидкість і якість обслуговування гостей.

В період свят, заклад обслуговує сотні людей. У святкові дні, лише під час обіду замовляють 360 тарілок, казала Тетяна.

Зараз у їх закладі працюють як українці, так і французи. На своїй сторінці в Instagram Штайнбрунн ділиться робочим процесом. Тут вона показує веселий та активний колектив, розміщує зображення апетитних страв та публікує власні рецепти.

Учасниця МастерШеф-12 показала власний ресторан у Франції
Учасниця МастерШеф-12 показала власний ресторан у Франції

По секрету, Тетяна розповіла, що у Франції та загалом у Європі, люди не звикли багато працювати. Вони часто беруть лікарняні, не маючи на те поважної причини, а також неохоче виконують свої обов’язки.

Тетяна Штайнбрунн вирішила брати участь в кулінарному шоу, аби зрозуміти як ця система працює зсередини. Адже досвіду роботи на професійній кухні жінка не має. Тетяна є аматором у цій справі, вона любить готувати, але робить це вдома для сім’ї.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.