Дружина Потапа подарувала малюка Лілії Ребрик: все про обставини і результат угоди між зірками

Як відомо, придбати породистого собаку з ідеальною генеалогією та документами — справа не з простих, якщо не хочеться витрачати шалені кошти.

Кожні батьки стикалися з ситуацією, коли дитина просить завести домашню тварину. І ні для кого не секрет, що ця ініціатива зазвичай провальна. А все тому, що дітлахи обожнюють гратися та проводити час з улюбленцем, але часто не можуть або не хочуть за ним доглядати. Тому всі обов’язки лягають на плечі батьків, які при цьому завантажені.

Дочки Лілії Ребрик стрімко підростають і вона вже знає, що таке розмова з дитиною на рахунок чотирилапих друзів. 4 роки тому телеведуча розповіла історію: її старша дочка Діана мріяла про собаку, але так просто вона її не отримала. Дівчинці довелося дуже довго просити у своїх батьків про маленького друга.

Настя Каменських показала свою собачку Мімі
Лілія Ребрик розповіла, як у неї з’явилася собака

Лілія Ребрик розповіла, як у неї з’явилася собака

Три роки умовлянь від Діани, півроку вибору породи, два з половиною місяці очікування, поки підросте! І ось нарешті мрія здійснилася! Як результат, в сім’ї з’явилося цуценя бішон фризе. Родина так довго готувалася до цієї події, що сприйняла як справжнє поповнення. І варто відмітити, що малюк дійсно став членом сім’ї. А от народилося цуценя від собаки Насті Каменських.

Лілія Ребрик розповіла, як у неї з’явилася собака. Скріншоти особистої сторінки Лілії Ребрик. Архів

Рішення не було спонтанним. Зірки довго його зважували, обговорювали, умовляли дочку відмовитися від ідеї, а вона погодитися взяти собаку. І врешті-решт аргументи Діани перемогли. Вона у свої 8 років перечитала купу ветеринарної літератури. Дівчинка настільки занурилася в цю тему, що з того часу знає всі породи, кому що властиво і як кого виховувати!

Лілія Ребрик розповіла, як у неї з’явилася собака

Зараз Лілія Ребрик не може уявити своє життя без маленького друга, якого вони свого часу отримали завдяки подружжю Потапенків. Тим часом Настя Каменських довго не повідомляла про те, що її улюблена собака Мімі народила. Імовірніше за все, розведенням пара поки що не займається.

Схожі статті

Усі красуні, як на підбір: Віра Брежнєва показала одночасно всіх своїх сестер, дітей та дуже молоду маму

Співачка Віра Брежнєва показала свою сім'ю - красуню-маму та трьох сестер, одна з яких була одружена з відомим російським продюсером та шоуменом. Також з'явилися рідкісні фото її дочок.