Ірина Білик показала, як виглядає без макіяжу, але після пластики: “Іро, яка неймовірна природня краса”

Українська виконавиця та авторка пісень Ірина Білик ніколи не приховувала, що вдавалась до послуг пластичних хірургів. Артистка наважилась на чергові зміни та постала перед аудиторією в новому амплуа

Пластичні операції Ірини Білик

Співачка неодноразово публічно ділиться деталями, щодо своєї пластики. Білик рідко публікувала світлини, що були зроблені до операцій. Проте кілька архівних фото збереглось.

Ірина Білик показала реальне фото, як виглядає без макіяжу
Ірина Білик показала реальне фото, як виглядає без макіяжу

Вперше під ніж пластичного хірурга співачка лягла у 1999 році. У знаменитості були комплекси через форму її очей, які трішки нависали та мали “сумний” вигляд. Ця особливість стала однією з причин, які спонукали Білик до пластики.

Не вагаючись, артистка звернулася у клініку, аби виправити те, що вважала своїм недоліком. На корекції форми очей співачка не зупинилась. Згодом Ірина вирішила, що її ніс також потребує втручань. Для неї було важливим трохи зменшити горбинку, яка, на її думку, візуально змінювала форму носа та робила його більшим.

Пізніше вона згадувала:

“Я не хотіла, щоб люди побачили зовсім іншу жінку… Думаю, що я зробила неправильно. Треба було взагалі прибрати і зробити зовсім рівний ніс”

Крім цього, співачка робила підтяжку обличчя та збільшувала губи. Також здається, що Ірина звужувала обриси вилиць і підборіддя. Вона часто вдається до ін’єкцій краси.

Експерименти зі стилем та зовнішністю – часта практика для виконавиці. Білик не зважає на зауваження чи критику її шанувальників і пересічних користувачів Інтернету. Вона продовжує робити те, що їй подобається.

Білик показала, як виглядає без мейку

Вчора, 4 жовтня, Ірина Білик оприлюднила фото без макіяжу. Зірка відвідала перукаря, а після, похизувалась результатом його роботи на своїй сторінці в Instagram.

“А скажіть но мені… Чи впливає зачіска жінки на її настрій і характер?”, – питає Білик у підписників

Користувачі засипали артистку компліментами. Відмітили бездоганне почуття стилю та попрохали частіше тішити їх схожими світлинами.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?