“Телепортація відбулася”. Григорій Решетнік досяг бажаного та залишив Україну: дружина виправдовується

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік знову виїхав за кордон і не став цього приховувати. Як відреагувала публіка на вчинок чоловіка?

Після повномасштабного вторгнення Григорій Решетнік мав усі законні права на виїзд за кордон, адже є багатодітним батьком (у зірки аж троє маленьких дітей), однак не зробив цього і евакуювався разом з дружиною Христиною до Івано-Франківщини.

Вже через півроку родина повернулася до столиці, хоча робила це поступово, боючись за життя дітей. Але через півтора року Григорій вже почав активно показувати, як виїжджає за кордон.

Григорій Решетнік досяг бажаного та залишив Україну

Григорій Решетнік залишив сімʼю на курорті і повернувся в Україну
Григорій Решетнік досяг бажаного та залишив Україну

Відповідні публікації регулярно з’являються на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і варто відмітити, що далеко не всім підписникам подобається, що телеведучий собі таке дозволяє, хоча сама сім’я неодноразово говорила, що немає жодного наміру емігрувати, а гроші Григорій здебільшого переводить на благодійність і направляє їх на майбутню перемогу України.

Як наприклад, нещодавно стало відомо, що зірка побував і в Великобританії, і в Польщі. По приїзду до Львова не тільки Григорій вирішив повідомити про повернення додому, але і його дружина Христина, яка навипередки виправдала свого коханого та пояснила, чому критика на його адресу недоречна і лише шкодить.

Григорій Решетнік досяг бажаного та залишив Україну

Підписники Христини здебільшого зрозуміли її позицію, однак все одно знайшлися користувачі, до яких вона не змогла достукатися.

Нагадуємо, що влітку Григорій також виїжджав до Італії. Зірка взяв із собою дружину та дітей та пояснив, що вони не були на відпочинку дуже довго і заслуговують на цю поїздку. В результаті Христина та хлопчики залишилися за кордоном приблизно на місяць, у той самий час як Григорій майже одразу повернувся до України, чи то через хвилю хейту, яка піднялася, чи то через свою позицію, чи то через роботу.

Втім, до початку навчального процесу сім’я повернулася, діти пішли до школи і обмежувалися прогулянками по Києву.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.