“Одразу скажу”. Ольга Фреймут вперше заговорила про розлучення і розповіла головну причину: кохання не вічне

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут вперше заговорила про проблему масових розлучень під час повномасштабної війни. Усі деталі в нашій статті.

Ольга Фреймут має достатньо великий досвід роботи на телебаченні. За роки розвитку своєї кар’єри вона познайомилася з безліччю найрізноманітніших людей, зіштовхнулися з неприємними конфліктами та репутаційними проблемами, але змогла з усім впоратися.

На зрілі роки зірки випала війна, як і всім українцям. І хоча вторгнення принесло більше горя, ніж можна собі уявити, перед нами постали інші проблеми, менш помітні, але насправді дуже важливі.

Ольга Фреймут підняла тему розлучень під час війни

Де навчалась Оля Фреймут
Ольга Фреймут підняла тему розлучень під час війни

Нещодавно Ольга Фреймут підняла гостросоціальну проблему, з якою ознайомилася українська спільнота під час повномасштабного вторгнення. Відповідне повідомлення з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Телеведуча нагадала про те, що в українському суспільстві бʼє рекорди кількість розлучень, і ця цифра лише зростає.

Але зірка одразу ж наголосила на тому, що ця думка не має жодного відношення до її автобіографії. Мовляв, в них з Володимиром все в порядку.

Ольга Фреймут підняла тему розлучень під час війни

“Тенденцією стає розлучення, війна вбиває і кохання. Одразу скажу — це не автобіографічне. Але я щоразу, коли бачу цю закохану пару безпритульних, милуюся ними”

Нагадуємо, що після 24 лютого навіть в українському шоу-бізнесі сталася велика кількість розлучень. Можна сказати, що рекордна. Пари здебільшого розставалися через різні погляди, або розлуку, так як жінки здебільшого евакуювалися. Інші артисти говорили про те, що пережили неймовірну кризу і їхній шлюб був на межі.

Наприклад, Тоня Матвієнко зізнавалася, що мала дуже серйозну розмову з Арсеном Мірзояном, Дмитро Монатік не приховував, що його стосунки з дружиною зазнали потрясінь, Володимир Дантес та Надя Дорофєєва збиралися дати шанс почуттям, але після вторгнення різко захотіли позбавитися від якогось тягаря, і цим тягарем стали стосунки.

Але знаходиться простір і для нового кохання, тому в сім’ї також створюються, хоча і не так активно.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.