Павло Зібров пригадав, як підігрівав кохання на відстані, коли ще не було мобілок: “Це коштувало дорого”

Народний артист України пригадав, як йому вдалося зберегти кохання, попри великі відстані та довгі розлуки з дружиною. Артист згадав часи, коли ще не було мобільних та інтернету.

Відомий співак Павло Зібров у шлюбі з коханою вже 29 років. Улюбленець жінок ніколи не був позбавлений жіночою увагою, проте завжди залишався вірним своїй єдиній Марині Володимирівні. Тож навіть в період затяжних гастролей, чоловік не забував про кохану.

Зібров розповів, як підтримував стосунки з дружиною на відстані
Зібров розповів, як підтримував стосунки з дружиною на відстані

У інтерв’ю співак поділився досвідом стосунків на відстані та розповів, як зміг втримати красуню-дружину поряд із собою. Чоловік згадує, в часи, коли мобільного зв’язку ще не було, він замовляв міжміські та дзвінки. Це коштувало дорого, проте, на думку співака, хто кохає, знайде гроші. Він набирав дружині на 15-20 хвилин та закохані спілкувались, він часто співав для жінки у слухавку.

“Той, хто кохав знаходив гроші, міг бути голодним, але якщо є кохання, то які ресторани, які кафе?” – пояснює співак.

Зібров розповів, як підтримував стосунки з дружиною на відстані
Зібров розповів, як підтримував стосунки з дружиною на відстані

Співак впевнений, стосунки на відстані можливі коли є справжнє кохання. Необхідно довіряти своїй половинці, обов’язково потрібно спілкуватися. Зараз, це не так вже й важко, адже є інтернет та відеодзвінки.

“Погано – говоріть, радісно – говоріть. Обмінюйтесь думками, можна і поспорити, і поплакати, і посміятись, і потрібно це робити. Саме тоді це родина, це об’єднує, це рятує почуття”, – стверджує Павло Зібров.

Зібров розповів, як підтримував стосунки з дружиною на відстані
Зібров розповів, як підтримував стосунки з дружиною на відстані

Нагадаємо, Павло Зібров одружений з 1994 року. В його сім’ї є декілька правил. З дружиною вони сплять окремо, бо вона тяжко працює, а він хропить вночі. Також, співак поважає особистий простір дружини та стукає, перед тим, як зайти в її кімнату. Це не заважає їхньому подружньому життю, а тільки скріплює їх зв’язок.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.