“Ми розстаємося”: Оля Полякова вразила зізнанням про зіпсовані стосунки з чоловіком та самотність в шлюбі

Відома українська співачка Оля Полякова дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла деталі свого особистого життя та пояснила, звідки взялися чутки про її розлучення.

Минулого року в мережі пронеслася новина про те, що імовірно Оля Полякова розлучається зі своїм чоловіком Вадимом, з яким прожила в шлюбі більше 20 років. Сталося це у той період, коли артистка тільки-но повернулася до України. І хоча співачка транслювала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram радість від возз’єднання всього сімейства, паралельно говорили про те, що її шлюбу настав кінець.

Оля Полякова вразила зізнанням про зіпсовані стосунки з чоловіком

Оля Полякова розповіла про першу дружину Вадима Буряковського
Оля Полякова вразила зізнанням про зіпсовані стосунки з чоловіком

Дійшло до того, що виконавиці довелося публічно спростувати дану новину та пояснити, що між нею та чоловіком все добре і розходитися вони не збираються.

Нещодавно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю Дмитру Гордону. У ході розмови виконавиця пригадала про той період, коли їй довелося доводити фанатам, що вона не йде від свого благовірного. І лише зараз Оля наважилася зізнатися, що насправді відбувалося у її шлюбі.

Виявляється, криза дійсно була і немаленька. Пов’язана вона була здебільшого з тривалою розлукою. Мовляв, і вона, і її коханий звикли жити незалежно. І саме тому воз’єднання було для обидвох майже болісним.

Мовляв, переналаштуватися було не так просто, як це може здатися. Втім, вони таки змогли подолати цю перешкоду, а кохання знову перемогло.

“Я повернулася в найдепресивніший період. Це вже не той дім, до якого я звикла. З Вадиком почалися сутички, тому що приїхала людина, яка звикла жити одна, і це вже не той дім, в якому ми жили, це вже зовсім не те гніздечко, і я впала в таку депресуху, я не розуміла, що мені робити, як мені жити чи хочу я так жити, –зізналася артистка журналісту. – І що взагалі відбувається? Ми з ним не знаходили спільної мови. І я про це відверто сказала в інтерв’ю, і це розтягнули в те, що ми розстаємося”

Нагадуємо, що минулого року Оля Полякова також публічно звернулася до аудиторії і заявила, що вона здогадується, хто нібито створює чутки про її розлучення і натякнула, що ця людина з її оточення. Виконавиця попросила припинити це робити і закрити дану тему.

Схожі статті

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.