Пава чи Клопотенко? Ольга Мартиновська зневажає фуд-блогерів: “Готувати не вміє, зате язиком нормально чеше”

Суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська відверто заявила про своє ставлення до фуд-блогерів. Також шеф-кухарка розкрила кілька деталей про плітки між колегами.

17 жовтня відома українська шеф-кухарка, Ольга Мартиновська, завітала на інтерв’ю до Аліни Доротюк. Жінка ексклюзивно поділилась історією про свій шлях до успіху та не могла не згадати про конкурентів. Як виявилось, Мартиновська недолюблює блогерів.

Суддя “МастерШеф” пояснила в чому полягає її відраза:

“Вони обирають цей шлях, блогерський, транслювати своє життя, показувати свої інтереси і зазвичай в них немає основного виду діяльності. Є ж такі, що взагалі без професії в руках, а тільки з телефоном”

Ольга Мартиновська зізналась, що з презирством ставиться до фуд-блогерів
Ольга Мартиновська зізналась, що з презирством ставиться до фуд-блогерів

Їй цікавий феномен, як люди без освіти можуть так утримувати увагу аудиторії та мати колосальний вплив на людей. Також Мартиновська висловила нерозуміння до того, в яких об’ємних кількостях люди споживають контент такого типу. Інколи підписники стають одержимими та повністю змінюють свою ідентичність аби слідувати медійним впливовцям.

Сама ж Мартиновська вважає, що її особистість була б цікавою аудиторії, проте вона не готова віддавати увесь свій час роботі над блогом.

“Я теж могла б так, але ж я маю ще основну професію, яка мені більш важлива і мені важливіше реалізуватися в ній, як шеф-кухар, мені важливіше в нашому невеличкому ком’юніті бути освіченим, розумним кулінаром”

Ольга Мартиновська зізналась, що з презирством ставиться до фуд-блогерів
Ольга Мартиновська зізналась, що з презирством ставиться до фуд-блогерів

Основна мета Мартиновської – залишатись на одному рівні з топовими шеф-кухарями, але не блогерами. Також Ольга додала, що праця на кухні оплачується менше, ніж блогерська діяльність.

“В блогерстві ти за день можеш заробити ці гроші. Я не кажу, що це легко, не хочу знецінювати нічию працю, але, все одно, в порівнянні – це набагато легше”

Мартиновська не озвучила імена конкретних фуд-блогерів, котрі заробляють, виключно, своєю впізнаваністю. Проте зізналась, що в колі колег-кухарів може попліткувати:

“Та що там, готувати не вміє, зате язиком нормально чеше”, – каже Мартиновська.

Суддя “МастерШеф” чесно зізналась, що її дратують такі кухарі.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.