Катерина Бужинська зізналася у діагнозі, який більше неможливо приховувати: “Що скажете, друзі?”

Відома українська співачка Катерина Бужинська зробила доволі цікаве зізнання стосовно нової хвороби, яка з'явилася в реєстрі. Про що йде мова?

Красуня Катерина Бужинська як і більшість відомих українських зірок активно веде блог в соціальній мережі Instagram. У ньому вона звикла ділитися найрізноманітнішими речами, починаючи від її кар’єри, і закінчуючи деталями приватного життя.

На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram можна знайти кадри з дітьми, чоловіком, подорожей, виступів, тощо.

Катерина Бужинська вперше зізналася, що її турбує

Катерина Бужинська відмовилася виступати на благодійному концерті на підтримку України
Катерина Бужинська вперше зізналася, що її турбує

Артистка активно вела інформаційну боротьбу після 24 лютого, давала благодійні концерти і подорожувала світом, маючи за мету нагадувати про те, що відбувається в Україні. Зокрема, зірка навіть відмовилася виступати на одній сцені з росіянами, коли в Болгарії проводили концерт на підтримку українців. Своє рішення вона пояснила у публікації, поставивши крапку у подібних провокаціях та скандалах.

Але знаходиться часто простір і для гумору. Наприклад, нещодавно Бужинська розповіла про нову хворобу, яка з’явилася в реєстрі діагнозів.

Виявляється, кохання тепер вважається недовгою, і в якомусь сенсі автори різних епох мали рацію, коли порівнювали дане почуття з відхиленням.

Втім, не можна сказати, чи це хороша новина вважати настільки світле та добре почуття хворобою, адже недуги прийнято лікувати або корегувати. Натомість Катерина Бужинська здебільшого посміялася над витівкою найсвітліших розумів сучасного суспільства.

Нагадуємо, що зараз Катерина Бужинська не знаходиться в Україні, але вона додала, що разом із чоловіком та дітьми планує повернутися жити в Батьківщину. Зірка жила на дві країни з 2014 року, бо вийшла заміж. У артистки чоловік – болгарин.

Вже понад рік артистка дає благодійні концерти, де збирає гроші. У цьому питанні її підтримує чоловік Димитар. Обранець зірки в елітних колах робить все, що від нього залежить, щоб допомогти Україні. За це близькі друзі вже звуть його “Мітко-українець”.

Схожі статті

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.