“Мама співає своїй дитині колискову”: Тіна Кароль пригорнула малятко до серця і заколисала на руках

Знаменита українська співачка Тіна Кароль заінтригувала мережу неймовірним відео, на якому показала, як проявляє свою любов до домашнього улюбленця.

Відома українська співачка Тіна Кароль неодноразово говорила про те, як ніжно ставиться до своїх улюбленців, яких у неї в будинку достатньо. При цьому серед них майже немає породистих. Тіна Кароль може запросто забрати до себе додому котика, який живе на вулиці.

А свого часу до артистки навіть пробилася кішка, яка вирішила, що самий час народжувати поряд з поп-дівою. Відповідні кадри, звісно, з’явилися у блозі артистки, адже вона не могла не поділитися настільки чарівною подією у її житті.

Зірка розповідала, що вона любить їх як своїх дітей. І варто відмітити, що очевидно не брехала, адже нещодавно показала, як саме проявляє ласку до них.

Тіна Кароль пригорнула малятко до серця і заколисала на руках

Так, артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому постала разом з котом. Зірка взяла його на руки, ніжно пригорнула до себе, як дитину та почала колисати пухнастика.

Вірні шанувальники творчості артистки не змогли стриматися та почали залишати у коментарях під публікацією компліменти, а також порівняли дану сцену зі стосунками матері та дитини.

Навіть сумнівів немає у тому, що Тіна Кароль буде зворушена, прочитавши відгуки від своїх пошановувачів.

Тіна Кароль пригорнула малятко до серця і заколисала на руках. Скріншот особистої сторінки виконавиці
Тіна Кароль пригорнула малятко до серця і заколисала на руках. Скріншот особистої сторінки виконавиці

Нагадаємо, що рік тому Тіна Кароль зустрілася зі знаменитим котом Степаном із Харкова та розкрила суму, яку вдалося зібрати на потреби України на Каннському кінофестивалі. Фото вона також поділася на своїй Instagram-сторінці. Примітно, що вдалося зібрати сотні тисяч доларів, а сам пухнастик минулого року отримав Оскар для тварин. Окрім того коту Степану після 24 лютого вдалося швидко зібрати мільйон гривень, які господарка тварини перевела на рахунок притулків.

У зірок вийшла прекрасна колаборація, особливо зважаючи на той факт, як ніжно Кароль ставиться до тваринок.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.