Ковбаска, огірочки і паштет: Катерина Осадча показала свою вечерю та приголомшила “незірковим” раціоном

Відома українська телеведуча Катерина Осадча завжди приділяла багато уваги своєму тілу, адже ще у шкільні роки почала працювати в модельному бізнесі. Днями зірка здивувала секретами свого харчування.

Моделінг

Відома українська журналістка, ведуча проєктів “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” Катерина Осадча, окрім великого досвіду в медіа сфері, також працювала моделлю. У 13 років Осадча почала будувати професійну модельну кар’єру. Зірка брала участь у зйомках в Японії, Німеччині, Англії та Франції. Проте після відрядження до Парижа, повернулась додому та закінчила модельну кар’єру у віці 18 років. Попри це, зірка завжди могла похизуватись стрункою фігурою.

Катерина Осадча поділилась секретами свого раціону та показала вечерю
Катерина Осадча поділилась секретами свого раціону та показала вечерю

Катерина Осадча про спосіб життя

Після того, як Осадча набула медійності, завдяки своєму культовому проєкту “Світське життя”, почала активно просувати особисті сторінки у соц. мережах. Завдяки Instagram шанувальники могли краще дізнатись про особистість та цінності телеведучої.

Зірка часто ділилась секретами розвитку та здоров’я. Осадча має насичене та активне життя, а тримати себе в тонусі, їй допомагає – спорт та правильне харчування. У 2020 році ведуча розповідала, що почала тричі на тиждень займатись йогою, бігати та щодня робити розминку.

Харчування

На своєму ефірі у Instagram Осадча зізналась, що дотримується принципів роздільного харчування та їсть тричі на день.

“Додатково є невеликі перекуси, проте намагаюся їх уникати. Не вживаю шкідливої їжі. Хліб – це те, без чого не уявляю своє життя”, – розповіла Катерина.

Днями зірка опублікувала Insta-stories, в якому поцікавилась, про що хотіли б дізнатись її підписники. Більшість проголосувала за варіант “Кухня”. Згодом Осадча показала світлини красивого сервізу та зізналась, що не любить готувати:

“Я не дуже люблю готувати, мені здається, що то що я роблю, то не смачно. Для мене кухня – це, в першу чергу, посуд”

Катерина Осадча поділилась секретами свого раціону та показала вечерю
Катерина Осадча поділилась секретами свого раціону та показала вечерю

Телеведуча також показала кілька варіантів своєї вечері. Зазвичай це продукти, які не потребують термічної обробки, або ж снеки. Свіжі фрукти, овочі, ковбаски та паштети – продукти, які виявились секретом раціону Катерини Осадчої.

Катерина Осадча поділилась секретами свого раціону та показала вечерю
Катерина Осадча поділилась секретами свого раціону та показала вечерю

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.