Став батьком, завів двох котів і робить ремонт у квартирі: як живе переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин

Роман Сасанчин став переможцем співочого талант-шоу "Голос країни" у 2020, а вже через рік побрався зі своєю коханою Іванною. Нещодавно пара поділилась, в яких умовах зараз проживає разом із донькою.

Молода сім’я Романа Сасанчина

Юнак, що став легендою вокальних талант-шоу “Голос країни” та “Голос діти”, Роман Сасанчин, у 2021 році сповістив шанувальників про радісну новину. 19-річний співак одружився зі своєю дівчиною Іванною, що на той час вже була вагітна первістком.

30 грудня обраниця Сасанчина народила доньку, яка отримала ім’я Елізабет. Наразі Роман та Іванна увесь час присвячують батьківству. Про це молоді батьки регулярно звітують у своїх профілях в Instagram. Їх особисті сторінки налічують десятки тисяч шанувальників, яким цікаво спостерігати за розвитком сім’ї та маленькою донечкою Елізою.

Як живе переможець Голосу країни Роман Сасанчин після шоу
Як живе переможець Голосу країни Роман Сасанчин після шоу

Як живе молода сім’я

Після перемоги у 10 сезоні шоу “Голос країни” Роман Сасанчин отримав квартиру, що розташована у передмісті Києва. Саме тут виконавець зараз і проживає разом із дружиною та донькою. На початку жовтня цього року артист дав інтерв’ю Тимуру Мірошниченку, в рамках проєкту “ЖВЛ”. У цьому сюжеті глядачі детальніше могли дізнатись про подружнє життя Романа та Іванни, а також побачити житло сім’ї.

Хоч Сасанчин продовжує активно будувати кар’єру в музичній сфері – гроші на ремонт співак заробив фізичною працею. Роман зізнався, що мав роботу на складі інтернет-магазину. Ремонт ще незакінчений, проте артист показав журналістам теперішню ситуацію у квартирі.

Як живе переможець Голосу країни Роман Сасанчин після шоу
Як живе переможець Голосу країни Роман Сасанчин після шоу

Сасанчин має свій власний творчий куточок з усіма необхідними гаджетами для створення нової музики. Кімната невеличка, але окрім письмового столу тут є двоспальне ліжко та маленька колиска для донечки. Спальню для дружини і доньки виконавець все ж облаштував. Оскільки увесь інший простір потребує ремонту, сім’я вимушена тіснитись в одній кімнатці.

Як живе переможець Голосу країни Роман Сасанчин після шоу
Як живе переможець Голосу країни Роман Сасанчин після шоу

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".