Найдорожчі жінки в житті “одинокого вовка” Олега Винника: одна народила його, а інша народила йому

Мабуть не напевно, а 100% у відношенні до жінок - головну роль відіграла мати Олега - Галина Яківна. Вона ж і вплинула на його любов до музики та співу, бо й сама гарно співала та любила пісні.

Мама та старша сестра – жінки, які завжди займали особливе місце в його серці. Мама любила пісні й сама гарно співала, мабуть, від неї передався талант й Олегу. Талант, який батьки підтримували та розвивали. В одному з інтерв’ю Винник зізнався, що на свій день народження дуже хотів мопед або хоча б велосипед, але батьки подарували електрогітару.

Було й шкільне нерозділене кохання, “кохання” звали Ніна, й це була його однокласниця. Сильне почуття довгий час не давало спокою співаку, й вилилось в пісню “Ніно”, яку він й до цього часу пристрасно співає.

Перш ніж стати відомим співаком в Україні Олег Винник шліфував свою майстерність та талант в Німеччині. Він грав в театрі, знімався в мюзиклах, які показували по всій Європі. Шалене молоде акторське життя…. Блондин з блакитними очима зводив з розуму дівчат й не тільки їх. Побачивши, яка жіноча увага до його персони, а жінки ще в Німеччині  прямо біля сцени кричали, що кохають його та хочуть від нього дитину, Олег дуже швидко зрозумів, що треба берегти своїх любих серцю найдорожчих жінок від надокучливих й іноді неадекватних фанаток та журналістів. Тому, повернувшись до України, дуже довгий час ніхто не знав про його сімейний стан. Але й для його популярності  було вигідно та зручно підтримувати імідж парубка та “одинокого вовка”. Хоча ще в  студентські роки Олег одружився з дівчиною, яка була молодша за нього на один рік. Звали її Таїсія Сватко, яка з часом зайняла місце в його групі як бек-вокалістка з псевдонімом Таюне.

Винник і Таюне

Винник і дружина Таюне
Винник і дружина Таюне

Гарний, стильний, харизматичний співак запаморочив голову багатьом відомим жінкам, йому приписували роман з Оленою Шоптенко – через їхні відносини на тренувальному майданчику, з Настею Каменських, з Катериною Осадчою, Ольгою Фреймут. Будь-яка жінка одразу ж ставала об’єктом підвищеної уваги преси – вартувало лиш Виннику подарувати кілька поглядів, не кажучи вже про квіти чи обійми.

Більшість зірок шоубізнесу заробляють чималі кошти, розповідаючи про своє особисте життя, публікуючи фото, але не Олег Винник.

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.