Оля Полякова розорила чоловіка-мільйонера і зізналася, що їй ніде жити в Києві: спить в коридорі готелю

Знаменита українська співачка Оля Полякова зізналася, що насправді сталося з фінансовим становищем її сім'ї, а також розповіла про свої ночівлі в готелі.

2 роки тому Оля Полякова та Маша Єфросиніна запустили новий проєкт, в якому розповідають публіці про свій жіночий досвід, смішні історії з життя, стосунки з коханими чоловіками. В одному з випусків Оля Полякова також розповіла неймовірну річ про свою сімʼю.

Так, за словами артистки вона досить довго розвивала свою кар’єру, і у цьому питанні їй безумовно допомагав коханий чоловік. Адже просування шоу-бізнесом вимагає серйозних інвестицій. Втім, згодом він розорився. У Вадима не залишилося його статків. У той самий момент управління родиною перейшло у руки артистки. Оль на той час вже добре заробляла і не приховувала, що стала утримувати свою сім’ю. А коли коханому чоловіку вдалося відновити свої багатства, він не зміг повернути свій авторитет і головою сімейства залишилася його дружина.

Оля Полякова зізналася, чому спить в коридорі готелю

Оля Полякова розповіла про грошовий виграш в національному лото
Оля Полякова зізналася, чому спить в коридорі готелю

Втім, життя вносить свої корективи, і навіть при тому, що доля складається здавалося б найкращим чином, артистці все одно довелося ночувати в готелі. Сталося це не через банкрутство, а через “сусідів”.

“Зараз, оскільки це урядовий квартал, туди ніхто не може проїхати. В моїй квартирі немає ні підлоги, ні стелі – нічого немає. І мені нема де жити в Києві. Ось до чого я. Я приїхала якось до неї (до Маші Єфросиніної) на зйомку і спала в коридорі в готелі. Я вже тобі казала: мені немає де жити в Києві, і я живу в готелі, – визнала співачка неочікувану правду. — Як тривога, то я йду в коридор, кладу на підлогу подушку, ковдру – і там сплю…”, – зізналася Оля Дмитру Гордону.

Примітно, що уся родина проживає на дачі, яка хоча і виглядає розкішно, дуже велика та містка, але знаходиться занадто далеко від центру Києва. Також з’являлася інформація, що у співачки є квартира у москві, але в інтерв’ю Дмитру Гордону Оля зізналася, що за декілька днів до 24 лютого продали її майже за безцінь.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.