Обрав іншу жінку, забрав дочок і залишив одну: чому Камалія розлучається з чоловіком-мільярдером Захуром

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, що насправді сталося між нею та коханим чоловіком Мохаммадом Захуром. Чому пара раптом вирішила розлучитися?

Здавалося, що їхнє кохання неможливо перемогти. Мохаммад та Камалія виглядали неймовірно закоханими як 20 років тому, так і 3 роки тому.

У артистки вже підростали дочки, бізнесмен постійно був у роз’їздах, але завжди брав участь у важливих для дружини заходах, а також залюбки її супроводжував на прем’єри. Тобто, до неї він ставився з чуйністю та уважністю. Навряд, навіть плітка про те, що у пари не все в порядку могла б прижитися в суспільстві. І тим не менш, з’ясувалося, що в сім’ї було не все гаразд.

Чому Камалія розлучається з чоловіком-мільярдером Захуром

Незадовго до 24 лютого бізнесмен забрав обох дочок, сина та поїхав до Великобританії, де на нього чекала старша дочка. Його дружина та свекруха не захотіли з’їхати з ним, і залишилися в розкішному палаці під Києвом.

Камалія зробила боб-каре з чубчиком
Чому Камалія розлучається з чоловіком-мільярдером Захуром

Після того, як Мохаммаду все ж таки вдалося вмовити виконавицю евакуюватися, а сталося це приблизно через місяць після початку подій, все лише погіршилося.

Співачка увійшла в активну фазу конфлікту зі своєю падчеркою, з якою мала погані відносини вже багато років, і врешті-решт не витримала тиску і вирішила поїхати. Крапку поставив Захур, який між коханою та дочкою зробив чіткий вибір, і зробив його на користь Тані.

Згодом артистка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, як її підвів коханий чоловік. Преса, звісно, побачила, що за її поглядом ховається дещо більше, ніж просто розчарування, і наступного дня Камалія зізналася, що розлучається. Втім, зірка підкреслила, що вони будуть продовжувати спілкуватися з бізнесменом, влаштовувати свята, їздити на канікули та підтримувати теплі відносини заради дочок.

Хоча аудиторії здалося, що є великий шанс на примирення. Так, коли сім’я вирушила на канікули в Іспанію, то співачка та бізнесмен настільки романтично проводили час, що здавалося про ніяке розлучення більше мови йти не буде. Однак Камалія поки що утримується від будь-яких коментарів на цей рахунок.

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.