Хто за ким сохне на 1+1: все про романи Святослава Гринчука, Алли Мазур, Марічки Падалко, Лідії Таран

Ведучі ТСН на 1+1 здобули прихильність глядачів завдяки своїй харизмі та професіоналізму. Поза ефіром вони дбайливі батьки та кохані. Як зірки влаштували своє особисте життя?

Святослав Гринчук

Телеведучий Святослав Гринчук, як і його дружина Христина, народився у Львові. Чоловік розповів, що познайомився з обраницею ще у 15 років – вона була його першим і єдиним коханням. Пара має 6-річну донечку, яку назвали Дзвінкою. Батьки розповіли, що це типове ім’я для їхнього рідного Львову, а обрала його Христина. Святослав ділився, що характер Дзвінка успадкувала від обох батьків.

Гринчук з дружиною знайомий вже понад 20 років, за цей час пара віднайшла спільне захоплення – подорожі. Подружжя ділилось, що мріяло об’їздити разом увесь світ, проте після народження доньки вони вирішили обмежитись 50 країнами.

Популярні ведучі ТСН розповіли про своє особисте життя і романи
Популярні ведучі ТСН розповіли про своє особисте життя і романи

Алла Мазур

Телеведуча Алла Мазур належить до когорти зірок, які понад усе намагаються приховати правду про своє особисте життя. Жінка має 15-річного сина Артема, проте ім’я його батька приховує і до сьогодні. В одному з інтерв’ю зіркова мама ділилась, що в хлопця-підлітка зараз той вік, коли формується особистість, тому між ними час від часу виникають суперечки.

Багато років ширились чутки про можливий роман зірки з редактором ТСН Робертом Опалеником. Колега неодноразово супроводжував Мазур на світських заходах. Врешті теорія спростувалась, коли зіркова мама опублікувала фото з нагоди початку навчального року. Артем позував з іменним бейджем, на якому було зазначене прізвище – Бондаренко.

Популярні ведучі ТСН розповіли про своє особисте життя і романи
Популярні ведучі ТСН розповіли про своє особисте життя і романи

Марічка Падалко

Телеведуча Марічка Падалко мала у своєму житті двох чоловіків. Ім’я першого коханого зірка приховує навіть від колег, адже не бажає розголосу. В інтерв’ю радіоведучому Славі Дьоміну зірка зізналась, що ці стосунки почались, коли їй було 14. За словами Марічки, чоловік завжди добре ставився до неї. Пара прожила 15 щасливих років разом, а у 2005 році Падалко публічно заявила про розлучення.

Причиною стала закоханість в екснардепа та журналіста Єгора Соболєва. Симпатія виявилась взаємною, тому вже у 2010 році вони побрались. Лиш тоді Марічка усвідомила своє бажання стати матір’ю. Зараз щаслива подружня пара виховує 3 спільних дітей.

Популярні ведучі ТСН розповіли про своє особисте життя і романи
Популярні ведучі ТСН розповіли про своє особисте життя і романи

Лідія Таран

Телеведуча Лідія Таран познайомилась зі своїм ексчоловіком, Андрієм Доманським, у 2004 році. За рік після цього пара вже жила разом, а у 2007 в них народилась донька Василина.

Пара розлучилась у 2010 році, ширились чутки, що причиною став можливий роман Доманського з іншою жінкою. В одному з інтерв’ю Таран розповіла, що Андрій залишається дбайливим батьком для своєї доньки та бере участь в житті Василини.

“Я, знаєте, не ідеальна жінка. Але й ідеального чоловіка не чекаю. Спеціально не чекаю. Але вірю в те, що така ось “моя людина”, безумовно, існує, просто ми ще не зустрілися, час не настав”, – зізнавалась Таран.

Популярні ведучі ТСН розповіли про своє особисте життя і романи
Популярні ведучі ТСН розповіли про своє особисте життя і романи

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.