Популярна салонна процедура для волосся, яка підійшла би Насті Каменських: будуть ідеальні локони

Більшість трихологів та косметологів вважають, що салонні процедури для волосся є необхідними для підтримання його краси. Недостатньо просто елементарних навичок, потрібно мати знання та досвід.

В домашніх умовах сповна й правильно використовувати сучасні засоби за доглядом, що створенні на основі інноваційних технологій неможливо.

Ботокс для волосся

Ця найпопулярніша процедура для відновлення волосся не має нічого спільного з ін’єкціями ботоксу в косметології, але також має ефект омолодження. Пропонується два варіанти ботоксу:

  • холодний — спеціальну сироватку наносять на вимите волосся, витримують, а потім обробляють спеціальними препаратами для закріплення ефекту;
  • гарячий — ті самі процедури, що й для холодного варіанту, але на завершення використовують випрямлення праскою.

Кератинове вирівнювання

В усьому світі серед клієнток ця процедура займає провідну позицію. Після неї волосся набуває ідеально гладкого рівного глянце-блискучого ефекту. Він може зберігатись від 3 до 6 місяців в залежності від типу самого волосся, та засобах за подальшим його доглядом в домашніх умовах.

Популярна салонна процедура для волосся, яка підійшла би Насті Каменських: будуть ідеальні локони
Популярна салонна процедура для волосся, яка підійшла би Насті Каменських: будуть ідеальні локони

Об’ємне кучеряве волосся — візитна картка співачки Насті Каменських. Приборкати таку шевелюру — завдання не з легких. Але чомусь завжди власниці від природи шалених кудрявок хочуть пряме волосся.

Волосся Каменських не було завжди таким бездоганним як зараз. Після тривалого часу використання різних засобів та методів по догляду вона склала собі обов’язкові правила піклування свого волосся.

Популярна салонна процедура для волосся, яка підійшла би Насті Каменських: будуть ідеальні локони
Популярна салонна процедура для волосся, яка підійшла би Насті Каменських: будуть ідеальні локони

В основі  це користування правильними засобами по догляду за волоссям. Далі слідує обмеження використання плойки та фена. Також треба дбати про захист від сонця. Наступний важливий момент – здорове харчування та повноцінний сон. А для подушки співачка віднедавна використовує шовкову наволочку. Так як при тривалому використанні властивості шовку мають позитивний вплив на волосся.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?