Настя Каменських зізналася, що пішла від Потапа та розповіла, коли це сталося: пройшло дуже багато часу

Знаменита українська співачка Настя Каменських розповіла, що насправді сталося між нею та Потапом багато років тому, і як вона стала сольною виконавицею.

Ще 15 років тому у всіх інтерв’ю Насті Каменських можна було почути про те, що вона мріє стати сольною артисткою. Хоча дует з Потапом приніс їй шалену популярність, сама вона хотіла бути єдиною зіркою на сцені і усіляко намагалася наблизити день.

Потап показав, як проводить вільний час з Каменських
Настя Каменських зізналася, що пішла від Потапа

І 2015-го їй це вдалося. Зірки оприлюднили на офіційній сторінці дуету в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що він закінчує своє існування.

Настя Каменських зізналася, що пішла від Потапа

Втім, Потап та Настя не припинили займатися творчістю, продовжують активно будувати творча сценічну кар’єру, виступають та гастролюють. Тим паче, що через 4 роки після цієї новини стало відомо, що Потап та Настя Каменських одружені. Здавалося, що це жарт або невдалий розіграш. Як ніяк, шанувальники роками мріяли про це, а потім навпаки повністю відмовилися від ідеї того, що зірки можуть бути разом.

Хоча їхні шляхи розійшлися у творчості, але зійшлися в усьому іншому. Зараз пара проживає у заміському будинку під Києвом. Вже півтора року ходять чутки про те, що вони переживають велику кризу стосунках, і навіть збираються розлучитися. Втім, ні Потап ні Настя Каменських не підтверджували даної інформації, а навпаки намагаються спростувати її не тільки публічними запереченнями, а й романтичними знімками. Тим не менш, аудиторія все одно помічає зміни, які сталися у взаєминах пари і ставляться до їхніх слів з недовірою.

Настя Каменських зізналася, що пішла від Потапа

Нагадуємо, що 9 років тому Потап повідомив про своє розлучення з Іриною Горовою. На той момент пара вже 2 роки не жила разом. При цьому продюсер не розповідав справжню причину розставання.

Ірина запевняла, що чоловік ніколи не зраджував, і лише нещодавно Олексій зізнався, що насправді стрибав у гречку і дуже про це шкодує. Мовляв, необхідно було одразу розповісти, що він закоханий у свою партнерку і не робити боляче дружині. Остаточно їхні шляхи розійшлися 2023-го, коли вони ліквідували спільний бізнес та кожен вирішив йти своїм шляхом. Ірина Горова продовжує надавати продюсерські послуги артистам, а от Олексій Потапенко поки що дивує поведінкою та розгубленістю.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.