Дочка Олі Полякової порвала зі своїм бойфрендом та назвала причину: “Він показав, яка він людина”

Дочка знаменитої української виконавиці Олі Полякової Маша розповіла, що сталося між нею та її бойфрендом. Виявляється, пара вже роз сталася, і на це є причина.

Після переїзду Маші до Великобританії стало відомо, що у дівчини зав’язалися романтичні відносини з молодою людиною. Їхні спільні фотографії регулярно з’являлися на особистій сторінці блогерки в соціальній мережі Instagram. Матір дівчини Оля Полякова активно підтримувала пару і навіть розповідала про те, як складаються їхні стосунки в одному зі своїх інтерв’ю.

Зокрема співачка похизувалася, що її Машу дійсно цінують у стосунках, а також розповіла про романтичну подорож, яку хлопець влаштував для неї. Пара відпочивала в Парижі. І хоча проживання в них було набагато скромніше, ніж те, до якого звикла Маша, як дитина бізнесмена та співачки, але юнак дуже постарався.

Дочка Олі Полякової розсталася з бойфрендом та розкрила причину

Дочка Олі Полякової розсталася з бойфрендом та розкрила причину

Але тривалий час про них не було нічого чутно. Маша нібито забула про те, що мала звичку показувати свої почуття до нового бойфренда в мережі, і лише нещодавно пояснила, що насправді сталося. Виявляється, молоді люди вже не разом. За словами Маші, її колишній вчинив з нею дуже негарно.

Вона і раніше ділилася опасіннями, що деякі люди можуть спілкуватися з нею не заради неї самої, а заради власної вигоди. Мовляв, дочка знаменитої співачки, має багато підписників, постійно під пильною увагою преси. І зараз вона абсолютно впевнена, що її екс-бойфренд використовував її для того, аби набрати побільше підписників. Тобто хотів попіаритися.

“Артур – це зараз пройдений етап, тому що він дуже негарно повівся. Він показав, яка він людина насправді. Що я йому взагалі не подобалася і це все було тому, що він хотів нагнати собі підписників. Він такими маленькими кроками почав це показувати. Можливо, він вважає, що це не так, але я це бачила”, – зізналася Маша.

В будь-якому випадку, дівчина нібито непогано тримається, і тим більше була готова до подібного досвіду, розуміючи своє положення та популярність.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?