Стало відомо, як Ігор Кондратюк обвів Віталія Козловського навколо пальця: “Я не натякаю, я говорю прямо”

Відомий український продюсер Вадим Лисиця розповів, що насправді суд, який виграв Ігор Кондратюк насправді не був надто чесним, і зізнався, як це сталося.

Пройшло більше 10 років, а Ігор Кондратюк та Віталій Козловський досі конфліктують, і здається, що ворожнеча між ними лише посилюється попри закони жанру. Так, після тривалої співпраці співак прийняв рішення піти від свого продюсера, однак не врахував деякі аспекти цієї справи і зазнав серйозної поразки.

Ігор Кондратюк не хотів відпускати свого підопічного, і врешті-решт через суд відібрав у нього права на виконання усіх пісень.

Ігор Кондратюк обвів Віталія Козловського навколо пальця

Козловський публічно звернувся до експродюсера Кондратюка через фінансовий борг
Ігор Кондратюк обвів Віталія Козловського навколо пальця

Як результат, виконавець бив був повинен повернути колишньому другу неймовірну кількість грошей і досі перебуває у борговій ямі. Аудиторія неабияк розізлилася, коли почула, що Віталій досі віддає всю свою зарплатню Кондратюку, втім продюсер заявив, що все відбувається по закону.

Вадим Лисиця ще запевняє, що закон встав на його сторону не просто так, і Ігор Кондратюк, мовляв, скористався недосвідченістю Віталія Козловського та схилив рішення на свою сторону. Нібито підкованість артиста у цій справі могла зіграти йому на руку і усе було-б абсолютно інакше.

“Я теж продюсер. Я точно знаю, що може бути, коли ми потрапляємо до суду, – заявив герой нашої статті в програмі. – Я не натякаю, я кажу прямо, що мені здається, що на той момент, коли це відбувалося, у Кондратюка були більш потужні можливості, ніж у Козловського”, – зізнався Вадим Лисиця в “ранку у великому місті”.

Нагадуємо, що раніше Віталій Козловський розповідав про те, як Ігор Кондратюк відправляв людей на його концерти, щоб вони стежили за тим, які пісні артист виконує після розірвання контракту.

Також за його словами він оформив свого часу квартиру на продюсера, а тому одразу ж її втратив. Віталій Козловський пояснює, що сильно дружив з Ігорем Кондратюком, а тому не думав, що подібні речі можуть аговкнутися. Останні декілька років артист не хотів обговорювати з пресою свої стосунки з екс-продюсером.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.