Юрій Горбунов і Катя Осадча поставили на вуха весь поїзд: Укрзалізниця замість авіаліній для зірок шоу-бізу

Зіркове подружжя Катерина Осадча та Юрій Горбунов успішно завершили спільний проєкт "Голос країни-13". Пара показала свого старшого сина, який поїхав разом із ними у відрядження до Польщі.

Фінал “Голосу країни”

29 жовтня 2023 року відбувся фінал головного співочого шоу країни. У 13 сезоні “Голос країни. Європейський сезон” здобув перемогу Михайло Панчишин із команди Артема Пивоварова. 25-річний хлопець, який захищав Україну на передовій, обрав для фіналу пісню гурту Queen — Show Must Go On.

Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці
Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці

Ведучі “Голосу країни”

Незмінними ведучими співочого талант-шоу залишаються Катерина Осадча та Юрій Горбунов, і хоч новий сезон знімали за кордоном – це не стало перешкодою для зіркового подружжя. Саме цей проєкт зблизив телеведучих у 2015 році, а згодом пара одружилась.

Після закінчення Європейського сезону “Голосу”, Осадча та Горбунов поділились своїми враженнями від незвичного формату. Цьогоріч сезон вимушено знімали у Польщі.

“Це було нове випробування для всієї команди, адже на майданчику працювало одночасно дві команди – польська і українська”, – поділилась Осадча у своєму дописі.

Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці
Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці

Зірка також додала, що роботу ведучого в прямому ефірі таких шоу порівнюють, по викиду адреналіну, з посадкою літака в поганих погодних умовах.

Син подружжя на знімальному майданчику

Як виявилось, зіркові батьки вирішили взяти з собою ще й старшого сина Івана. Про це детальніше розповів Юрій Горбунов у своїй публікації в Instagram. Батько поділився, що хлопчик був у захваті від декорацій, спілкування зі знаменитостями та командою, а також запитував, коли знову зможе поїхати з ними у подорож.

“Зранку, я підійшов до дитячого ліжка, щоб розбудити сина, він розплющив очі і вигукнув: Тато, я теж хочу бути ведучим, коли виросту! Навіть не знав як реагувати! Радіти!? Чи може хай нормальну професію вибере?”, – жартує Горбунов.

Згодом родина поділилась спільним кадром з поїздки у потязі. 17-годинна дорога додому пролетіла непомітно.

Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці
Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.