На кого Могилевська проміняла кохання усього свого життя? Мріяла про дітей від одного, а тепер живе з іншим

Наталія Могилевська не розповідала шанувальникам про своє особисте життя впродовж багатьох років і лише нещодавно зізналася, що в її житті з'явився новий чоловік. Його звуть Валентин.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська багато років намагалася знайти своє щастя. Ба більше, за останнє десятиліття вона не представила публіці жодного свого обранця. Зірка не приховувала, що має певні проблеми у приватному житті і, тим не менш, активно продовжувала присвячувати себе сцені, займатися творчістю, зніматися на телебаченні.

Востаннє з історією кохання Наталії Могилевської глядачі були знайомі 15 років тому. Мова йде про її роман з бізнесменом Єгором Долініним, з яким вони активно давали інтерв’ю, фотографувалися для журналів, виходили в світ. За невідомих причин через 5 років бурхливого роману і їхні дороги розійшлисяю. З тих пір жоден не розповів, що ж сталося насправді, і чому раптом велике кохання перетворилося на драму. Однак, після пережитого Наталія Могилевська неодноразово говорила, що підприємець був її найбільшою любов’ю. Єгор Долінін давно одружений і знайшов своє щастя з іншою.

На кого Могилевська проміняла кохання усього свого життя

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
На кого Могилевська проміняла кохання усього свого життя

Нещодавно співачка потішила фанатів новиною проте, що в її житті з’явилася нова людина. Мова йде про її бойфренда Валентина. Досі Наталія Могилевська не показала, як він виглядає, але зізнається, що вони давно знайомі, раніше неодноразово спілкувалися, і зараз кохають одне одного. За її словами, Валентин багато років не проживав в Україні, а працював за кордоном. А зараз  він поруч з нею, гастролює, і готовий її супроводжувати туди, куди не готова їхати навіть її команда. І вперше артистка говорить про те, що знову хоче стати матір’ю. Подібне бажання в неї викликав, напевно, лише Єгор, чиїх дочок вона виховувала на правах мачухи.

Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу
На кого Могилевська проміняла кохання усього свого життя

Зірка зізнається, що їй знадобилося дуже багато часу, аби підготувати себе до серйозних стосунків з такою людиною. тепер вона впевнена, що вона має попрацювати над собою, аби завагітніти.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?