Катерина Осадча показала розкішне подвір’я свого заміського маєтку: що ховається за зеленим парканом

Зіркова родина Катерини Осадчої і Юрія Горбунова живе неподалік Насті Каменських і Потапа. Куми придбали нерухомості в елітному котеджному містечку під Києвом. Як виглядає домівка телеведучих?

Катерина Осадча та Юрій Горбунов оселились у передмісті Києва, в елітному селищі Романків, що розташоване в напрямку Конча-Заспи. Українські телеведучі живуть неподалік від іншої зіркової пари – Потапа і Насті Каменських. Відомо, що у листопаді 2019 року Олексій Потапенко став хрещеним батьком новонародженого сина телеведучих, тож родини товаришують.

Як виглядає розкішна нерухомість Осадчої та Горбунова
Як виглядає розкішна нерухомість Осадчої та Горбунова

Вимушений переїзд

В перший день повномасштабного вторгнення, подружжя Горбунова та Осадчої вимушено покинуло сімейне гніздечко. Пара, протягом кількох місяців, перебувала у відносно безпечному місці в Україні. Згодом ведучі повернулись до столиці, а в одному з інтерв’ю Катерина розповіла певні подробиці.

Осадча поділилась, що їхня домівка знаходиться біля військової частини, саме тому зірки разом із дітьми одразу ж почали шукати більш оптимальний варіант житла. Після повернення вони були здивовані, адже все в будинку залишилось на своїх місцях, навіть рослини були такими ж зеленими як і до від’їзду.

“На жаль, не всім так пощастило. З одного боку, це така внутрішня щемлива радість, що тобі є куди прийти, з іншого – ти одразу уявляєш, як тисячі людей не можуть повернутися додому, як вони збирають уламки своїх будівель”, – зізнається Осадча.

Як виглядає розкішна нерухомість Осадчої та Горбунова
Як виглядає розкішна нерухомість Осадчої та Горбунова

Як виглядає будинок зіркового подружжя

Планування території будинку знаменитостей майже таке, як і в їхніх друзів. Тут є власний басейн, розкішний сад та літня тераса зі столиком та стильними м’якими кріслами. У саду росте багато кущів та дерев, а від небажаних очей їх захищає огорожа з вічнозелених туй.

Сам будинок двоповерховий. Осадча та Горбунов неодноразово публікували фото вишуканого інтер’єру. Просторі зали, панорамні вікна та стильна кухня.

Як виглядає розкішна нерухомість Осадчої та Горбунова
Як виглядає розкішна нерухомість Осадчої та Горбунова

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.