Добриніну після розлучення з Квітковою дали вибір між Тіною Кароль і Юлією Саніною: вибрав більш слабку

Після розлучення з Дашею Квітковою, телеведучий Нікіта Добринін вперше поділився подробицями особистого життя. Чоловік натякнув на новий роман, а також оцінив зовнішність українських зіркових жінок.

Особисте життя

У 2019 році Добринін і Квіткова разом брали участь у романтичному реаліті-шоу “Холостяк”. Згодом у них з’явились взаємні почуття одне до одного. Вже у травні наступного року пара одружилась. Даша та Нікіта мають спільного сина, якого назвали Левом. Проте стосунки тривали недовго, у 2023 подружжя офіційно заявило про розлучення.

Ексзакохані розійшлись без гучних скандалів чи публічних звинувачень. Наразі Квіткова та Добринін продовжують спільно виховувати 2-річного сина Лева.

Добринін після розлучення з Квітковою обрав нову фаворитку
Добринін після розлучення з Квітковою обрав нову фаворитку

Добринін оцінив українських зірок

Нещодавно Нікіта Добринін з’явився у програмі “Неймовірна правда про зірок”, а вже 4 листопада епізод опублікували на YouTube-сторінці телеканалу СТБ.
В рамках проєкту, Добриніну запропонували гру, в якій він мав обрати свою ймовірну супутницю.

Перший вибір був між співачками Тіною Кароль та Юлією Саніною, на що чоловік відповів:

“Мені подобаються і білявки, і брюнетки. Кароль – вона доволі жорстка. Я б зараз схилявся до жінки, яка може бути слабкою поруч,” – заявив він.

Між Саніною та Вірою Брежнєвою, Добринін знову обрав першу. Проте, коли довелось обирати між Саніною та акторкою Ксенією Мішиною, чоловік надав перевагу “холостячці”, а також згадав, що Юлія заміжня.

Добринін після розлучення з Квітковою обрав нову фаворитку
Добринін після розлучення з Квітковою обрав нову фаворитку

Наступними Добринін порівнював Мішину та українську співачку Злату Огнєвіч, його відповідь залишилась незмінною. Телеведучий зізнався, що йому подобається Огнєвіч як дівчина і загалом її творчість, але фільми за участі Мішиної “теж непогані”.

Думка змінилась, коли довелося обирати між акторкою та українською співачкою Дашею Астаф’євою. Цього разу Добринін не коментував зовнішність знаменитості, а звернув увагу на її волонтерську діяльність.

Востаннє Добриніну довелось зробити вибір між Астаф’євою та українською моделлю Чарою Хорив. Ведучий обрав Хорив, тим самим натякнув, що між ними можуть бути почуття.

Чутки про роман з Хорив

Річ у тім, що восени цього року Добринін та Хорив неочікувано засвітились разом на церемонії нагородження “MUZVAR-2023”. Зірки позували на зеленій доріжці, тож Мережею почали ширитись чутки про ймовірний роман.

Добринін після розлучення з Квітковою обрав нову фаворитку
Добринін після розлучення з Квітковою обрав нову фаворитку

Крім того, Нікіта Добринін зізнався, що зараз закоханий:

“Зараз я скоріше перебуваю в моменті закоханості, ніж якогось повністю холостяцького усамітненого життя. У мене є кохання в серці і це найголовніше”, – розповів ведучий.

Проте стосунки не надто серйозні, щоб робити офіційні заяви. Чоловік наголосив, що не бажає ділитись подробицями особистого життя.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.