Сергій Сивохо шукав спеціалістів для Ніни Матвієнко за кілька тижнів до власної смерті: намагався врятувати

Жовтень став дуже важким для українського шоу-бізнесу, адже приніс одразу дві звістки про смерть: спочатку померла Ніна Матвієнко, а слідом за нею Сергій Сивохо.

Про хворобу Ніни Матвієнко ніхто з глядачів не здогадувався, але для її колег занедужання артистки не стало сюрпризом, адже вони постійно були поруч, і бачили, що артистці зле. Сім’я виконавиці наполегливо просила утриматися від будь-яких обговорень останніх днів артистки, але тим не менш, уся інформація просочилася до преси, і зокрема сталося це через балакаливість деяких знаменитостей.

Зокрема Наталія Могилевська зізнавалася, що радила Ніні Митрофанівні лікуватися, а Камалія на церемонії прощання розповіла про те, що зірка погано почувалася.

Сергій Сивохо намагався врятувати Ніну Матвієнко

Камалія розповіла, що відбувалося зі здоровʼям Ніни Матвієнко
Сергій Сивохо намагався врятувати Ніну Матвієнко

Так само неочікувано з життя пішов і Сергій Сивохо. Сталося це рівно через 9 днів. І як з’ясувалося нещодавно, шоумен знав про те, що Матвієнко бореться за життя.

А от співачка про стан гумориста навіть не здогадувалася, так як і він сам не збирався йти на той світ. Після його смерті з’явилась інформація, що в Німеччину, де він помер, поїздка була організована суто заради консультації, але точно не для зустрічі з власним кінцем.

Екс-колега Сергія свого розповіла, що дзвонила йому, аби він порадив лікарів для Ніни Матвієнко, і він шукав спеціаліста, не дивлячись на свій власний стан.

“За кілька тижнів до його смерті я йому зателефонувала, кажу: “Ніні Матвієнко зле, не підкажеш лікарів”. Він порадив, куди можна звернутися. Я передала цю інформацію. А про себе, як завжди: все добре. Навіть у голосі не відчула, що, можливо, все не так зі здоров’ям. Я знала, як і всі, що він хворіє багато років. Це ж все відбувалося на наших очах”, – зізналась Свірідова.

Нагадуємо, що новина про смерть Сергія Сивохи була наповнена неточностями. Спочатку повідомлялося, що він помер в Україні. І з самим повідомленням російська журналістка поквапилася, адже на той момент Сергій був живий. Чоловік помер від поліорганної недостатності.

Причина кончини Ніна Митрофанівна у той самий час досі залишається загадкою, адже сім’я не розкриває даної інформації.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?