“Вона ненавидить Англію”: Оля Полякова зізналася, як обманює свою маленьку дочку і не пускає її додому

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, як їй вдається вмовити дочку Алісу залишатися в Англії у той самий час, як дитина мріє повернутися додому.

Після 24 лютого Оля Полякова була вимушена евакуювати обидвох дочок за кордон. Спочатку родина знаходилася в гостях у блогерки Ніки Білозерської, а пізніше переїхала до Великобританії.

Оля Полякова зізналася, як вмовляє дочку Алісу залишатися в Англії

Даний вибір був продиктований планами, які старша дочка артистки будувала: Маша вступала до музичного коледжу у Великобританії. Логічно, що дівчата продовжували жити разом, у той самий час як Оля Полякова прийняла рішення повернутися до України.

Вже через рік стало відомо, що Марія покинула учбовий заклад, а от Аліса досі продовжує вчитися в англійському інтернаті, але при цьому сильно хоче в Україну.

Оля Полякова вмовляє дочку Алісу залишатися в Англії

Ольга Полякова і діти
Оля Полякова зізналася, як вмовляє дочку Алісу залишатися в Англії

Оля Полякова проти цього, адже дуже хвилюється за безпеку своєї молодшої дочки. Нещодавно в шоу “Дорослі дівчата” з Машею Єфросиніною зірка розповіла, як саме вмовляє свою спадкоємицю продовжувати мешкати у Великобританії.

Зокрема вона годує її пустими обіцянками, які прирівняла до брехні. При цьому Полякова підкреслила, що їй невимовно шкода за це.

“Я вам розкажу жахливу історію. Вона зовсім не смішна, і не весела. Це моя Аліса, яка зараз на бордінгу в Англії. Вона ненавидить Англію! Ненавидить цю школу, ненавидить все! Все тому, що вона хоче додому. І кожен раз вона мені говорить: “Мамо, ну ти мене забереш скоро?”. Я кажу: “Так. Ось закінчиться ві*на і я заберу!”. Ві*на як бачите довбана не закінчується, і тому вона починає мені говорити: “Ну давай вже!”. Я їй постійно кажу: “Ну давай вже довчись до Нового року, ще трошечки, і я тебе заберу”. А я ж розумію, що до Нового року не закінчиться. Я прикрашаю факти. Але я не можу по-іншому! Вона цим живе. Вона живе цими відрізками часу. Що ось-ось я її заберу. Зараз я їй придумала, що я дороблю ремонт квартири і зразу тебе заберу. Але ж я розумію, що я не можу її забрати. І от я їй говорю неправду”

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.