“Немає ніяких варіантів”. Олександр Педан переніс операцію і розповів, що з ним: не може ходити без допомоги

Відомий український телеведучий Олександр Педан розповів, що з ним відбувається, а також показав, за допомогою чого на даний момент вимушений пересуватися.

Знаменитий український ведучий Олександр Педан нещодавно повідомив, що дуже невдало зіграв в улюблений ним баскетбол. Під час спортивної гри зірка травмував ногу.

Олександр Педан переніс операцію

Олександр Педан подався у лікарі під час війни
Олександр Педан переніс операцію

Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій повідомив, що пошкодив ахіллове сухожилля. Ба більше, дійшло навіть до хірургічного втручання. Виявляється, телеведучому зробили операцію, під час якої з однієї ділянки ноги частину ахілла перемістили на іншу.

На даний момент зірка вже виписаний з лікарні і намагається поступово повернутися у минулий темп життя. Більше двох місяців Олександру заборонені будь-які навантаження на ногу. Хоча телеведучий показав, як вони виглядають, це не можна назвати милицями, а скоріше палицями зі зручними підставками під лікті. Зірка собі не зраджує, і не може відмовити собі в активності, тож зараз він вже сів за кермо автомобіля.

“Займайтеся спортом дуже акуратно. Бережіть себе і своє здоров’я. Ну а я пішов працювати”

Крім того, він пожартував, що ходьба на милицях – це теж спорт, тому що вони відмінно качають руки.

Олександр Педан переніс операцію. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Але і знайшовся простір для скарг. Наприклад, нещодавно Педан показав, як виглядає його допоміжний інвентар та показав, що він досі не може відмити слід від наліпки з цінником. Це його неабияк розізлило, але телеведучий зізнався, що знайшов хімічний засіб, який нібито має позбавити його від цього головного болю і заявив, що “іншого шляху немає”.

Нагадуємо, що зараз Олександр Педан здебільшого сконцентрований на діяльності у мережі. Зокрема він знімає матеріал, який має допомогти юним українцям знайти підходящий для них освітній заклад. Разом зі своєю дочкою телеведучий подорожує Україною та показує, які університети та коледжі вона може запропонувати своїм громадянам. Тому не дивно, що проєкт здебільшого користується популярністю у молоді.

Схожі статті

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.