“Для свого чоловіка. Він буде батьком”: Ксенія Мішина розповіла про вагітність та зізналася, від кого малюк

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина розповіла про те, як саме проходила її вагітність та за яких обставин зʼявився її син Платон. Детальніше в матеріалі.

Ксенія Мішина ніколи не приховувала, що свого єдиного сина народила сама. Поруч з нею не було коханого чоловіка. А на ноги вона вставала вдома у своїх батьків в Криму. Зараз Платон виражає шанувальників своєї матері інтелігентністю, порядністю, а також мотивацією. Дитина мріє також податися в кіно. Ба більше, в нього вже є досвід знімання, і не так давно він отримав свій перший гонорар.

Ксенія Мішина розповіла про вагітність

Як виглядає житло Ксенії Мішиної
Ксенія Мішина розповіла про вагітність

Про батька хлопчика Ксенія розповідала своїм фанатам нечасто, але не розкривала жодної інформації такого формату, яка б дала можливість скласти хоча б якесь враження про нього.

Втім, нещодавно Ксенія відкрила завісу таємниці та розповіла про їхні взаємини набагато більше. Зокрема Ксенія зачепила період, коли була вагітною.

“В мене така дивна ситуація… Не те, що би дивна, нестандартна. Я народжувала дитину вже сама. І я розуміла, що це тільки моя дитина, для мене. І в нас стосунки почали валитися кудись на дніще ще на першому місяці. Але мені здається, що у свідомості кожної жінки є такий момент, що я не тільки для себе народжую, але і для свого улюбленого чоловіка. Тобто він буде батьком. І кожна жінка спочатку формує класну, щасливу родину. Це наша дитина. Ну такого не може бути! Я не думаю, що кожна жінка, вступаючи у шлюб з чоловіком, думає, що це тільки для неї дитина. Мені здається, що всі спочатку хочуть, думають, мріють, що сім’я назавжди. Це мій принц на білому коні, і все буде класно. Я не скажу, що ми планували, і не скажу, що це було несподівано, тому що ми не контролювали цей процес. І він хотів дитину”

Також зірка розповіла, що її чоловік злякався, про що роками згодом сам зізнався. Ксенія почувалася дуже погано через токсикоз, а вже через декілька місяців їй було настільки нестерпно перебувати в цих стосунках, що вона пішла сама. Мішина відчувала провину, коли поверталася до батьків, але зараз вважає, що усьому провиною стереотипи про жінок “з причепом”.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?