Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина зізналась в новій кризі у стосунках: “Винні обидва”

Дівчина відверта з і своєю аудиторією. Вона ділиться не тільки приємними моментами сімейного життя, але й проблемами, що спіткають молоду родину.

Дружина переможця співочого проєкту “Голос країни” Романа Сасанчина розповіла про складнощі в житті молодої родини. Іванна відверто зізналася, що її не влаштовує в подружньому житті.

Жінка поділилася проблемами в Instagram-сторіс. Вона з’явилася в кадрі зі сльозами на очах та повідомила, що переживає складний період. Іванна зізналася, що відчуває себе прислугою та втомилася від постійного “дай-подай”. Сасанчина не думала, що сімейне життя це мед та приносить тільки позитивні моменти та емоції щастя, але й розраховувала на статус доморобітниці.

“Я вже дійсно дуже близька до того, щоб здатися і обрати простіший шлях. Ніхто не говорив, що сімейне життя – це лише мед. Бувають і дуже гіркі моменти!” – пише дівчина.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу в стосунках
Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу в стосунках

Також жінка виклала пост, де повідомляє, що почуває себе виснаженою та емоційно вигоріла. Іванна обмовилася, що задумується над прийманням антидепресантами, щоб полегшити свій стан.

“Бережіть своє фізичне та ментальне здоров’я” – наголошує Іванна.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу в стосунках
Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу в стосунках

Нагадаємо, Роман та Іванна Сасанчини одружилися в грудні 2021 року, а вже за місяць у подружжя народилася донька. Дівчинку назвали Елізабет. Молоді батьки світяться від щастя та намагаються проводити багато часу з донькою. Про що свідчить велика кількість спільних фото на сторінках подружжя. Проте, всупереч милим спільним відео, обіймам та поцілункам, пара не вперше стикається з кризою стосунків. Раніше Іванна розповідала про проблеми у відносинах. Втім, молода родина зуміла подолати складнощі та невдовзі повідомила про вінчання, яке відбули взимку цього року.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу в стосунках
Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу в стосунках

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?