Потап дав про себе знати після скандалу в Дубаї: анонсував новий дует та нарвався на критику в Мережі

Репер Потап вперше з'явився в Мережі, після того, як засвітився на відпочинку в Дубаї з росіянами. Чоловік анонсував новий трек, проте аудиторія чітко зазначила - Потапа більше не чекають.

Від початку повномасштабного вторгнення український репер Потап перебував за кордоном. Разом із дружиною, Настею Каменських, чоловік проживав в Іспанії. Зіркове подружжя повернулося в Україну восени 2022 року, однак за кордон пара й надалі продовжує виїжджати.

Відпочинок з росіянами

Нещодавно Мережу сколихнуло скандальне відео. Український блогер Богдан Беспалов опублікував запис на якому чітко видно Потапа, який розважається в компанії з росіянами. Ролик, у свої соцмережі, завантажила дружина учасника російського гурту “Иванушки International” Кирила Туриченка.

Потап анонсував новий дует та вкотре отримав шквал хейту
Потап анонсував новий дует та вкотре отримав шквал хейту

Відео було записане в елітному ресторані в Дубаї, саме тут зараз і відпочиває продюсер Олексій Потапенко. Відвідувачі спостерігають, як шеф-кухар готує м’ясо, а на одному з кадрів можна розгледіти Потапа та почути, як він спілкується російською.

Коментар Анастасії Приходько

Ситуація швидко набула розголосу, проте сам артист досі не коментує скандал. Окрім користувачів, обурення висловили й колеги Потапа. Співачка Анастасія Приходько опублікувала Insta-stotie, в якому зазначила, що Потапенко лиш намагається бути щирим, аби мати прихильність серед українців.

“Давайте і надалі йому вірте, коли він починає співати в Україні українських пісень, тому що тут йому вломлять по саме не хочу”, – різко висловилась артистка.

Потап анонсував новий дует та вкотре отримав шквал хейту
Потап анонсував новий дует та вкотре отримав шквал хейту

Реакція користувачів

Днями продюсер опублікував нове відео, у своєму Instagram Потап анонсував трек та закликав аудиторію вгадати з ким буде дует. Однак коментарі дали зрозуміти, що ані музика, ані особистість співака більше не цікава українцям. Шанувальники чітко заявили, що не будуть терпіти ганебну поведінку артиста:

“Він просто глист нашого суспільства, на болі українців заробляє гроші, а потім тусується з нашими ворогами, через які наші вмирають”

“Як можна було їсти з одного столу з ра**стами???повне дно”

“Відписуюсь, і більше ніколи не бажаю бачити в українському медіапросторі!”

“Ганьба, зніми український прапор з аватару і вали на ра**у!”

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.