“Я від нього морозилася”: молода дружина Остапчука розповіла, як поводилася після першої зустрічі з шоуменом

23-річна дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська відверто зізналася, як поводилася після першої зустрічі з майбутнім чоловіком.

Про особисте життя Володимира Остапчука можна писати книги та знімати фільми. Перше розлучення з Оленою Войченко в медійному світі виявилося одним із найскандальніших за всю історію шоу-бізнесу. Другий невдалий шлюб з нотаріусом Христиною Горняк закінчився тихо, без публічного бруду та пояснень прихильникам, чому їхні стосунки добігли кінця.

Новою обраницею шоумена стала журналістка Катерина Полтавська, яка на 16 років молодша за ведучого. Так, Остапчук не приховує, що спочатку вік дівчини лякав його, оскільки різниця і справді чимала. Утім, після довгого спілкування він зрозумів, що Катя – мудріша жінка за всіх тих, яких він знав.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Молода дружина Остапчука розповіла, як поводилася після першої зустрічі з шоуменом

Життя молодої та амбіційної 23-річної Катерини Полтавської після початку стосунків з медійним чоловіком кардинально змінилося. Наприклад, взимку вона стане бізнесвумен, адже повідомила публіці, що збирається відкривати студію масажів та лазерної епіляції. Також Катя активно веде власний блог в соціальній мережі Instagram, де відверто відповідає на питання від підписників.

Цього разу один з користувачів мережі поцікавився у дівчини, чи були у неї “метелики” в животі після першої зустрічі з ведучим. Полтавська відверто відповіла, що спочатку уникала чоловіка:

“Не було. Я від нього морозилася після першої зустрічі”.

Молода дружина Остапчука розповіла, як поводилася після першої зустрічі з шоуменом

Варто зауважити, що раніше журналістка розповіла, що ніколи не цікавилася Остапчуком та його особистим життям, а тому не знала всіх скандалів, які пов’язані з його першим розлученням. Однак переконує, що наразі знає набагато більше, ніж відомо публіці. Каже, що Володимир усвідомив помилки минулого й не хоче їх повторювати в теперішньому та майбутньому.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.