Союз не можна назвати ідеальним: Маша Єфросиніна розповіла про проблеми в стосунках з чоловіком Хромаєвим

Українська телеведуча Маша Єфросиніна не приховує, що після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, стосунки з чоловіком Тимуром Хромаєвим зазнали великих змін.

У випусках шоу “Дорослі дівчата” Маша Єфросиніна неодноразово розповідала, що спочатку ображалася на чоловіка за прийняте ним рішення піти захищати Україну у війні з росією. Вона не розуміла, як він міг покинути її з двома дітьми, з усім побутом, проблемами та переживаннями.

Зірці знадобився час, аби прийняти це рішення, змиритися з ним, а також підтримати коханого та допомогти йому пройти цей шлях воїна. Стосунки подружжя не можна назвати ідеальними, оскільки вони то сходилися, то знову розходилися, а наразі переживають чергову кризу.

Маша Єфросиніна та її чоловік Сурат Хромаєв
Маша Єфросиніна розповіла про проблеми в стосунках з чоловіком Хромаєвим

Детальніше про все, як завжди, Маша розповіла співведучій проєкту “Дорослі дівчата”, хорошій подрузі, співачці Олі Поляковій. Телеведуча пригадала, як розійшлася з коханим на вісім місяців. Це був нелегкий період для неї, а ще важче було змиритися з думкою, що ці стосунки вже не повернути.

Єфросиніна зізналася, що тоді її охопив панічний страх самотності, оскільки вона відчувала себе жінкою, коли поряд був чоловік. Телеведуча вирішила поставити на паузу стосунки для того, аби розібратися з власним страхом залишитися без надійного плеча поруч. Пройшов час й Тимур попросив дати йому другий шанс та повернути відносини назад.

В той момент Єфросиніна помітила колосальний результат своєї психологічної роботи, і після відновлення стосунків каже, що то був абсолютно новий союз, нові відносини, нова романтика. Маша почала говорити про свої образи, а вміти розмовляти та розв’язувати проблеми розмовами вкрай важливо.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна розповіла про проблеми в стосунках з чоловіком Хромаєвим

Знаменитість зізнається, що війна змінила чоловіка. Вони часто сваряться, а ще справа дійшла до того, що подружжя почало обговорювати питання розлучення. Попри кризу у стосунках, Єфросиніна зауважила, що дуже боїться втратити Тимура.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.