Нову героїню Холостячки знайдено? Колишня Остапчука Горняк відповіла, чи взяла б участь – непоганий шанс

Колишню дружину шоумена Володимира Остапчука Христину Горняк українська публіка бачить новою героїнею проєкту "Холостячка". Тож, було дуже цікаво почути коментар від самої Христини.

Нотаріуса Христину Горняк прийняли в медійному світі та почали згадувати в українських ЗМІ після новини про стосунки з ведучим Володимиром Остапчуком. Погодьтеся, але було цікаво дізнатися про другу обраницю зірки детальніше, особливо, коли мова йшла про скандали від його першого розлучення з Оленою Войченко.

4 жовтня юристка Горняк відсвяткувала дату офіційного розлучення з шоуменом, і від цього викрилося ще більше невідомих раніше деталей. Мова йде про третю дружину Остапчука, 23-річну журналістку Катерину Полтавську, з якою, схоже, що Володимир закрутив відносини ще, бувши у шлюбі з Христиною. Про це свідчить факт, що парочка 4 жовтня якраз мала першу річницю стосунків.

Христина Горняк розповіла де тепер буде жити
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Христина переконує, вона не сумує за минулим та радіє, що все сталося саме так. Ба більше, фоловери нотаріуса вже бачать її новою героїнею романтичного проєкту “Холостячка” та припустили, що блогерку могли запросити.

Утім, колишня дружина Остапчука, імовірно, розчарувала своїх підписників соціальної мережі Instagram, адже запевнила, що більше в її житті ніяких шоу не буде. З відповіді розуміємо, що пропозиція стати третьою холостячкою для Христини не є цікавою:

“Ні, ні, більше ніяких шоу”.

Колишня Остапчука Горняк відповіла, чи взяла б участь в Холостячці

Нагадаємо, що нещодавно юристка розповіла про розставання з бойфрендом-іноземцем після 8 місяців стосунків. Христина зізналася, що відносини були дуже емоційними та заплутаними, тому жартома прозвала його “клубком”. Додала, що ворогами з колишнім вона не залишилася, і в будь-який момент готова до дружньої комунікації.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.