Животик кудись зник: вагітна Лілія Ребрик спантеличила відео, де крутить піруети в сукні екстра-довжини

Популярна українська ведуча та актриса Лілія Ребрик, яка вагітна третьою дитиною, показала, чим зазвичай займається у студії, до того, як включаються камери.

Місяць тому популярна ведуча та актриса Лілія Ребрик разом зі своїм чоловіком – хореографом та танцюристом Андрієм Диким несподівано оголосили про поповнення у сім’ї. Вже зовсім скоро у пари, які виховую двох чарівних дочок – 11-річну Діану та 5-річну Поліну, народиться ще одна дівчинка! А поки що шанувальники вітають “Дику сімейку” з майбутнім поповненням, зірка продовжує радувати їх новими фото та відео.

У сім'ї Лілії Ребрик та Андрія Дикого чекають третю дитину
У сім’ї Лілії Ребрик та Андрія Дикого чекають третю дитину

Так, напередодні Ребрик оприлюднила ролик, на якому в оригінальній сукні екстрадовжини бадьоро крутить піруети. Крім нього, на Лілії одягнені тонкі штани та біла сорочка. Завершили образ туфлі на шпильці. Вся дія відбувається прямо в студії, перед тим як увімкнуться камери.

“Від як закрутило 19 років тому на ТБ – так відтоді і несе! Люблю тобі, ТБ. З Днем телебачення, радіо та зв’язку всіх причетних”, – підписала публікацію Ребрик.

Однак, деякі шанувальники занепокоїлися – куди ж зник животик Лілі?

“Я живіт шукаю, думала, що нещодавно зняте відео. Ліля ще гарніша”.- написала одна з телеглядачок.

Як з’ясувалося пізніше, відео було знято ще до того, як зірка завагітніла.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик прийшла працювати на телебачення у 2004 році. Спочатку вона вела прогноз погоди, а потім довгий час була ведучою програми «Ранок з Україною», після чого стала мегапопулярною. Сьогодні неможливо уявити українське телебачення без Лілії Ребрик. До речі, своє кохання вона теж зустріла на ТБ. Як відомо, пара познайомилася на проекті “Танці із зірками”, після чого у молодої ведучої та хореографа зав’язався бурхливий роман, який переріс у міцну родину.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.