Аліна Гросу розповіла про життя за океаном: які мінуси в побуті Лос-Анджелесу переслідують співачку?

Відома українська співачка розповіла Аліна Гросу про свій побут під час життя за кордоном. Які речі розчарували виконавицю у житті за океаном?

Після початку повномасштабного вторгнення співачка покинула Україну й зараз проживає у Америці. Вона відкрила для себе акторську школу Лос-Анджелесу де зараз проходить навчання у легендарних акторів.

Для інтернет-видання Viva вона розповіла про плюси та мінуси життя у США. Вона запевняє, що планує повернутися до дому, адже поживши за межами батьківщини, вона зрозуміла, що наша країна найкраща.

Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці
Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці

Здавалося, життя в Лос-Анджелесі не може мати недоліків, проте співачка озвучила ряд мінусів, що незвичні для українця. Вона зазначила, що стала готувати самостійно, адже у кухні США переважають калорійні та шкідливі для здоров’я страви.

“У нас набагато смачніша та здоровіша кухня. Через це я самостійно готую, тому що ж неможливо їсти… Від їх їжі можна швидко набрати зайву вагу”, – розповідає зірка.

Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці
Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці

Також питання виникли до медицини в Америці. Співачка стверджує, що всі лікарі в США вузькопрофільні та не будуть відповідати на питання, що їх не стосуються.  А прийому у лікаря можна чекати понад 2 місяці.

Податок на товар не входить до ціни, яка вказана на ціннику. Його треба рахувати окремо. А при відвідуванню кафе додаються й чайові, що заведено давати в розмірі 20% від чека.

“Якщо дати менше, офіціант може образитись або підійти і спитати: “Чому менше? Вам не сподобалось обслуговування?””, – розповідає виконавиця.

Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці
Аліна Гросу розповіла про свій побут в Америці

Також, особливістю проживання в США є життя в кредит. В той час, коли українці стараються не вляпатися у борги, американці не вилазять з них. Біль того, якщо в тебе чиста кредитна історія, тобі можуть не здати в оренду житло, або автомобіль.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.