Такою її ще ніхто не бачив: як виглядає Пугачова на камері чужого телефону – видовище не для шанувальників

Іноді знаменитостей можна зустріти в найнесподіваніших місцях, мало того вони із задоволенням фотографуються з шанувальниками. Так, Алла Пугачова заглянула один із бутиків на Кіпрі.

Після того, як гуморист Максим Галкін разом зі своєю дружиною – співачкою Аллою Пугачовою та дітьми, на знак протесту з політикою режиму, виїхали за кордон, за ними почали полювати усі пропагандистські папараці. Вони цілодобово готові сидіти в кущах, щоб отримати заповітний кадр. Так, нещодавно Примадонну підловили на Кіпрі. Відео, де вона разом із сином Гаррі та жінкою виходить із монастиря, тут же розлетілося російськими Тг-каналами.

Алла Пугачова разом із сином Гаррі виходить із монастиря
Алла Пугачова разом із сином Гаррі виходить із монастиря

А поки колишні співвітчизники обговорюють “страшний зовнішній вигляд” артистки, вона продовжує насолоджуватися спокійним розміреним життям, на зло своїм злостивцям. Так, напередодні в Мережі з’явилися свіжі фото Примадонни, зроблені працівниками одного з бутіків у місті Лімасол, розташованому на південному узбережжі Кіпру.

Пугачову застали в бутіку на Кіпрі
Пугачову застали в бутіку на Кіпрі

На кадрі Алла Пугачова без перуки. На обличчі можна побачити ознаки омолодження. На ній чорна сорочка з принтом та величезні окуляри. Першим оприлюднив знімки на своєму ТГ-каналі світський пліткар Антон Суворкін (Anton S).

Пугачову застали в бутіку на Кіпрі
Пугачову застали в бутіку на Кіпрі

“Аллочка на Кіпрі була в бутіку ‘first boutique’ в Лімассолі”, – коротко повідомив журналіст.

У коментарі відразу прийшли негативно налаштовані росіяни, які знову почали обговорювати зовнішній вигляд Пугачової. До речі, позитивних коментарів було набагато більше. Нагадаємо, що нещодавно Алла Пугачова оприлюднила у своєму мікроблозі великий пост, де звернулася до своїх заздрісників та наклепників. Вона осадила їх за хамські висловлювання на свою адресу, назвала їх плітки “абсурдом” та “нахабною брехнею”.

“Не вийде це у вас, як би ви не намагалися… Моя багатомільйонна армія шанувальників мене не зрадить!”, – написала Примадонна.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.