Ніяка вона не Писанка: ось яке прізвище легенда українського кіно за життя приховувала від фанатів

Руслана Писанка недарма взяла собі псевдонім, адже швидко під ним прославилася. Інколи вдала прізвище може зіграти серйозну роль у житті знаменитості.

Легенда українського театру та кіно Руслана Писанка пішла з життя рік тому. Новина прийшла влітку. І безсумнівно вразила як її колег, так і шанувальників. Зірки не могли повірити, що не помітили змін у знаменитості. Вона згасла всього за півроку. Поряд з нею був коханий чоловік, який попри все вірив у те, що вона видужує, а також любов її шанувальників, що досі відчувається в повітрі.

Ось яке прізвище Руслана Писанка приховувала від фанатів за життя

В українському шоу-бізнесі важко знайти іншу таку акторку, якаб користувалася настільки великою шаною і популярністю у своїх глядачів. Здавалося, що у неї не було хейьерів, і всі навколо одразу в неї закохувалися.

Ось яке прізвище Руслана Писанка приховувала від фанатів за життя

Дітей у Руслани не було. Її рідний брат помер через рак, і так само мати довго боролася з онкологією і програла. Ця доля не обійшла і саму Руслану.

Примітно, що їй вдавалося розділяти публічне та особисто. Наче сама аудиторія проявляла повагу до бажання зірки залишити дещо для себе і не пліткувала про неї майже ніколи.

За усі 30 років активної роботи в театрі та на телебаченні Руслана побувала у найрізноманітніших проєктах. Вона не зраджувала своїй любові до живих вистав, але також з інтересом бралася за роль телеведучої. Прізвище Писанки не забувалося, навіть попри тривалі перерви у її кар’єрі.

Але це і не дивно, адже вона крутилася у цій сфері усе своє життя. Її батько був талановитим телеоператором, від якого вона успадкувала його справжнє прізвище Руслани – Писанко.

Чоловік Руслани Писанки розповів про свого сина, якого виховувала акторка
Ось яке прізвище Руслана Писанка приховувала від фанатів за життя

У дитинстві майбутня актриса відвідувала багато творчих гуртків. Руслана завжди мала повну фігуру, але комплексів не мала.

Ближче до випускного Писанка вирішила стати акторкою. Вона намагалася вступити до театрального в росії, але викладачі в приймальній комісії відмовили їй через зайві кілограми. Після цього вона вступила до Київського інституту культури на режисера.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.