Віра Брежнєва сказала Костянтину Меладзе те, що відчуває після розлучення: “Не залишай мене, коханий”

Співачка Віра Брежнєва, яка нещодавно розлучилася з російським продюсером Костянтином Меладзе, після чуток про його новий роман раптово згадала минуле.

Про те, що українська співачка Віра Брежнєва, яка багато років працювала в Москві, розлучилася з чоловіком – продюсером Костянтином Меладзе почали говорити в ЗМІ ще рік тому, проте тоді пара не реагувала на чутки. Приводом, нібито, послужили їхні різні погляди на війну в Україні, в той час, як артистка все покинула і виїхала з Росії, відкрито висловлювалася на підтримку українців, її знаменитий чоловік просто мовчав, а потім зовсім зник із медіа простору.

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе

Вже у жовтні 2023 року Віра Брежнєва, яка взяла собі творчим псевдонімом VERA, в Instagram-пості, де анонсувала вихід першого україномовного мініальбому, випадково промовилася:

“Війна, розлучення, трансформації, подяка, музика та голос… все це у моєму першому мініальбом на українському “СПАСИБІ”, – написала співачка.

Всього одне слово і всім стало ясно – шлюб Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої припинив своє існування, принаймні на папері.

Минув місяць, і тепер артистка поринула у спогади. Так, сьогодні, 23 листопада, у сторизі Instagram Брежнєвої з’явилися фотографії, які були зроблені на кастингу до групи «ВІА-Гра» 22 листопада 2002 року в Києві. Тоді Костянтин Меладзе теж там був присутній як один із продюсерів.

Віра Брежнєва після розлучення згадала минуле
Віра Брежнєва після розлучення згадала минуле

“Мені 20. І це був один із найважливіших днів у моєму житті”, – написала Віра.

Далі артистка оприлюднила фотографію золотого складу гурту, куди входила вона сама, Надія Мейхер (Грановська) та Анна Седокова.

Віра Брежнєва після розлучення згадала минуле
Віра Брежнєва після розлучення згадала минуле

“21 рік тому. Фраза “Я виріс на ваших піснях” з цього року стає офіційно дозволеною. Моє минуле – моя сила, мій досвід, мої уроки. Я була у групі неповних п’ять років”, – пише Брежнєва у коментарі.

Далі артистка оприлюднила свою улюблену пісню. Как з’ясувалося – це “Не залишай мене, коханий”.

“Де моя доля мені не відомо. Нехай усе буде так, як судилося, але…”,- багатозначно написала артистка у коментарі уривок із тексту композиції.

Віра Брежнєва після розлучення згадала минуле
Віра Брежнєва після розлучення згадала минуле

Що хотіла сказати цим Брежнєва, незрозуміло. Може вона на щось натякає чи звертається до колишнього чоловіка? А ти що думаєш?

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?