Три факти про Катю Осадчу: про це знає лише чоловік – фанати навіть не здогадуються, що приховує телеведуча

Популярна українська ведуча зірка "Світського життя" Катя Осадча ще ніколи не була такою відвертою зі своїми шанувальниками. Які факти про себе розкрила знаменитість.

Незважаючи на те, що понад 15 років Катя Осадча вела одну з найпопулярніших програм на українському телебаченні про зірок і політиків, де ставила їм каверзні незручні питання, а також “випитувала” всі їхні секрети, про своє особисте життя вона воліла завжди мовчати. Лише нещодавно в одному з інтерв’ю зірка прочинила завісу таємниці і озвучила деякі подробиці початку роману з Юрієм Горбуновим. Своїх молодших дітей від продюсера – сина Івана та Данила телезірка так само не показувала до певного віку, а про старшого сина Іллю, якого народила у першому шлюбі від українського депутата Олега Поліщука, говорила лише у день його народження 28 вересня.

Три факти про Катю Осадчу
Три факти про Катю Осадчу

Однак, згодом Осадча стала більш відвертою зі своїми шанувальниками і навіть розкрила деякі факти про себе, які до цього знали лише найближчі – чоловік, батьки та діти.

Так, у “сториз” Instagram знаменитість оприлюднила кілька публікацій, де розповіла про те, яка вона насправді, що найбільше любить робити і свої шкідливі звички.

Так, три факти про Катю Осадчу: вона дуже любить поспати, постійно щось вигадує і не любить солодкого. А ще вона обожнює спостерігати заходи сонця, пізні сніданки, незнайомі місця, знайомиться з новими цікавими людьми, бути віч-на-віч і нікуди не поспішати.

Три факти про Катю Осадчу
Три факти про Катю Осадчу

Зі шкідливих звичок Катя відзначила любов до сну та смачної їжі.

Три факти про Катю Осадчу
Три факти про Катю Осадчу

Найбільше її вразило питання від однієї з шанувальниць, яка поцікавилася у зірки, чи робила вона блефаропластику повік, на що Осадча ствердно відповіла, що ні.

Три факти про Катю Осадчу
Три факти про Катю Осадчу

Також знаменитість зізналася, що відчуває комфортніше себе в штанах, ніж сукнях і зовсім не любить азартних ігор.

“Навіщо мені азартні ігри, я мати трьох дітей. Мені достатньо адреналіну”, – написала Осадча.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?