Сховала коліна під сукнею-рибкою: 44-річна Катя Бужинська знайшла спосіб приховати свій реальний вік (ФОТО)

У гардеробі співачки Каті Бужинської багато ефектного вбрання з блискітками, пір'ям та декольте. Часом вони бувають надто сміливими, але в цьому є її головний секрет.

Співачка Катерина Бужинська завжди виділялася серед зіркових колег своїми ефектними сценічними образами. Порівнятися нею могли лише найбагатша співачка України – Камалія та Тіна Кароль, які так само обожнюють блискітки, пір’я та декольте, але іноді артистці вдавалося переплюнути навіть своїх головних “конкуренток”.

Катя Бужинська вразила ефектним вбранням
Катя Бужинська вразила ефектним вбранням

Проведемо огляд останніх образів Каті Бужинської, де їй вдалося не лише приховати свій реальний вік, а й продемонструвати себе у всій красі. Так, серед нарядів 44-річної співачки особливе місце займають вузькі сукні, які ідеально підкреслюють усі її переваги, а також можуть приховувати недоліки, якщо є.

У добірці образів, можна побачити розкішну сукню з відкритими плечима, розшиту сріблястими паєтками. Малюнок орнаменту не тільки підкреслює всі вигини фігури, але й наголошує на найпривабливіших місцях. Наступний образ – ефектна оксамитова сукня у підлогу винного відтінку. Воно ідеально підкреслює колір шкіри та відтінок волосся артистки, а декольте та високий розріз додають нотку пікантності.

Катя Бужинська вразила ефектним вбранням
Катя Бужинська вразила ефектним вбранням

Вузька червона сукня з національними мотивами і корсетом з ефектним декольте робить акцент на витонченій фігурі. Коліна прикриті, плечі відкриті. У зоні стегон додано обсяг за допомогою баски, яка візуально робить талію ще тоншою. В останньому образі Катя постала у розкішній сукні-рибці. І хоча воно повністю закрите, завдяки сріблястим паєткам виглядає дуже красиво.

Катя Бужинська вразила ефектним вбранням
Катя Бужинська вразила ефектним вбранням

Зазначимо, що у всіх цих образах Бужинська має ефектний вигляд! Усі сукні дуже ошатні. Особливо напередодні Нового року, на них слід звернути увагу. Так що якщо ви ще не знаєте, в чому зустрічати рік Зеленого дерев’яного Дракона, то можна сміливо використовувати образи Каті, як приклад.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.