Зірка Сніданку Гордєєв розповів, хто робить його щасливим, і це не Шовкопляс: Неля повернулась до чоловіка

Популярний український телеведучий Єгор Гордіїв відповів на декілька запитань для платформи Люкс FM, розповівши про те, з чого складається його життя.

Єгор Гордєєва можна сміливо відносити до тих зірок, які ні за що не стануть розповідати про своє особисте у розмові з іншими журналістами. Примітно, що фанати неодноразово підозрювали його у романі з Нелею Шовкопляс. Особливо, коли співведучі з’являлися разом на промо-фотографіях, на яких обіймалися та виглядали, наче справжня пара.

І аудиторію можна зрозуміти. Між нею та Єгором, попри дружні стосунки, неодноразово виникала шалена хімія. Втім, партнерка телеведучого давно заміжня, і хоча не так давно розповідала про серйозну кризу стосунках  з чоловіком, яка навіть дійшла до розлучення, зараз їм вдалося налагодити свій шлюб.

Єгор Гордєєв розповів, хто робить його щасливим

Гордєєв у капюшоні
Єгор Гордєєв розповів, хто робить його щасливим

Єгор Гордєєв тим часом як і раніше не розповідає нічого про свою кохану жінку і про те, чи є вона в нього взагалі. Натомість, нещодавно у своєму коментарі він розповів про те, що робить його щасливим.

“Три речі, які роблять мене сьогодні щасливим, – це прогулянка, робота та кава”

На жаль, мова зайшла лише про речі, які змушують Єгора почуватися краще, а от до людей вона не дійшла.

Нагадуємо, що в одному зі своїх рідкісних інтерв’ю Єгор Гордєєв розповів, що залишається холостяком. Зірка жодного разу не був одруженим, а також н емає дітей. Шукати другу половинку він найближчим часом нібито не збирався.

На той момент шоумен проживав у маленькій квартирі разом зі своїм улюбленим собакою Джумом та котом. Гордєєв розповів, що вимушений прокидатися рано вранці для того, аби піти на пробіжку та вигуляти свого пса.

Після цього він відправляється на зйомки, де виходить у прямий ефір. Далі цілий день робота і лише ввечері чоловік повертається додому. Усе це без вихідних та майже без відпусток. Гордєєв одразу ж дав зрозуміти, що маючи такий шалений графік роботи, просто неможливо будувати сімейне життя, а тому він навіть не намагається. Мовляв, є фанатом коротких історій, і навряд найближчим часом це зміниться, адже роботи у Єгора стає лише більше у зв’язку з його спробами стати успішним продюсером.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.