Ілона Гвоздьова показала розкішний заміський будинок: двоповерхова нерухомість із сучасним ремонтом

Українська хореографиня Ілона Гвоздьова вже протягом кількох років будує розкішний дім під Києвом. Нещодавно знаменитість похизувалась результатами та показала аудиторії сучасний ремонт.

Ілона Гвоздьова та її чоловік, Іван Хом’ячук, почали будувати власне родинне гніздечко ще до початку повномасштабного вторгнення. Подружжя придбало земельну ділянку під Києвом. У процесі будівництва, ремонтні роботи доводилось призупиняти, однак зараз Гвоздьова разом із чоловіком та двома дітьми перебрались у новенький будинок.

Як виглядає новий розкішний будинок Ілони Гвоздьової
Як виглядає новий розкішний будинок Ілони Гвоздьової

Хореографиня розповідала, що через повномасштабну війну Іван втратив роботу, тож завідував будівництвом помешкання. Також Гвоздьова похизувалась, що сама розробила дизайн нової кухні та опублікувала знімки у своїх соцмережах.

“Автор проєкту – Ілона батьківна. Жодної батареї в домі, лише тепла підлога” – підписала світлини Гвоздьова.

Як виглядає новий розкішний будинок Ілони Гвоздьової
Як виглядає новий розкішний будинок Ілони Гвоздьової

Скільки коштів витратила родина

Влітку цього року Ілона Гвоздьова дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу Аліни Доротюк. Інтерв’юерка завітала до танцівниці у гості, тож користувачі могли побачити розкішний фасад та сучасний ремонт будинку.

За словами Гвоздьової, на цю мрію пішло багато коштів, вони із чоловіком намагались максимально себе обмежувати, аби чим швидше завершити будівництво.

“Ми збирали з чоловіком на цей будинок все життя. Звісно, не без підтримки і допомоги батьків це відбулося”, – поділилась Ілона.

Як виглядає новий розкішний будинок Ілони Гвоздьової
Як виглядає новий розкішний будинок Ілони Гвоздьової

Наразі родина вклала у нерухомість вже понад 250 тисяч доларів, проте це не остаточна сума, адже будинок готовий лиш на 50%.

Як зараз виглядає будинок зсередини

Окрім кухні, на першому поверсі є простора вітальна, що виконана у світлих тонах. Зона для відпочинку, гостьова зала та обідній стіл. Танцівниця поділилась, що цьогоріч їхня родина взагалі не використовувала електроенергію – розпалювали камін.

На другому поверсі знаходяться дитячі кімнати, а також особиста ванна для дітей. У власній кімнаті Ілона Гвоздьова має великий гардероб – це була її мрія. У майбутньому вона планує облаштувати спортивну зону та довершити інтер’єр аксесуарами.

Як виглядає новий розкішний будинок Ілони Гвоздьової
Як виглядає новий розкішний будинок Ілони Гвоздьової

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.