Зачинилася вдома та не підпускає до себе нікого: стало відомо, чому Ротару зникла і не виходить на звʼязок

Легенда української естради Софія Ротару зникла з інформаційного простору аж на 2 роки. Шанувальники серйозно хвилюються за співачку, і хейтери також не сплять.

Софія Михайлівна лише 3 роки тому плакала на камеру, зізнаючись про те, що неймовірно скучила за живими виступами і мріє дати великий концерт. Тоді в Україні панували карантинні обмеження, через що артистка не могла втілити своє бажання у життя. Однак після 24 лютого вона взагалі зникла з інформаційного простору.

Артистка не публікує нових фотографій, не виступає для своїх фанатів, не бере участі у благодійних заходах, і обмежується введенням власного фонду, який допомагає сім’ям українських захисників. Її онук Анатолій знаходиться за кордоном, а точніше в Європі. Онучка Соня давно проживає в Сполучених Штатах, і лише син Руслан, здається, знаходиться перебуває поруч.

Софія Ротару зникла і не виходить на зв’язок через стан здоровʼя

Як зараз виглядає Софія Ротару
Софія Ротару зникла і не виходить на зв’язок через стан здоровʼя

Софія Михайлівна неодноразово критикувалася своїми колегами та журналістами. Зокрема Наталія Мосейчук говорила про те, що голос артистки дуже потужний, і якби вона прийшла виступити на концерт, то організатори змогли б зібрати набагато більше грошей. Звісно, як усе це відбувається та що не дає Софії Михайлівні взяти у подібних ініціативах участі залишається загадкою.

Однак нещодавно інсайдер повідомив, що Ротару нібито не просто так ховається від людей. За його словами, вона зачинилася вдома і не підпускає до себе сторонніх. Усе це продиктовано страхом перед хворобою. Не так давно вона мала коронавірус і нібито боїться знову підхопити його від інших людей.

Наскільки дана версія відповідає дійсності залишається загадкою, так як Софія Ротару давно не дає жодних інтерв’ю, а її син Руслан відмовчується. Близька подруга артистки Лайма Вайкуле нещодавно коментувала поведінку артистки за ці останні 2 роки і зізналася, що зірка не виїжджала за кордон, а 24 лютого евакуювалася до Львова.

Зараз вона нібито продовжує проживати у своєму маєтку під Києвом, і просто віддає перевагу затвірницькому образу життя. До речі, рідна сестра артистки Ауріка не так давно також говорила про любов Ротару до самотності. Мовляв, виїжджає зі свого будинку лише заради риболовлі, яку просто обожнює.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.